Ruggero iz Toscane čita horoskop na radiju

“Danas će Ruggero Camerana svima zadati nevolje, to je sigurna stvar.”

Ruggero Toscana

Lucu Warda upoznali smo u seriji “Toscana” u ulozi glavnog negativca serije Ruggera Camerane, a ovaj glumac osim što je prepoznatljiv po svojim ulogama, poznat je i po svom ugodnom glasu jer je već sedam godina službeni glas Radio Italije. Snimam jinglove, čitam najave, imam emisiju o filmu koja se emitira subotom, a čitam i horoskop. – izjavio je poznati glumac.

Iako sam ne vjeruje u horoskope, na radiju ga redovito čita, a na pitanje kakav je ovaj tjedan horoskop Camerani, Luca Ward spremno odgovara: “Danas će Ruggero Camerana svima zadati nevolje, to je sigurna stvar.”

Lik kojeg tumači u seriji, Ruggero Camerana eliminira sve koji mu stoje na putu, njegova je snaga u zločestoći. Zanimljivo je da se glumac Luca Ward trebao pojaviti samo u nekoliko epizoda, međutim ostao je u cijeloj seriji “Toscana” čije uzbudljive nastavke pratimo svakodnevno na Novoj TV.

U novim nastavcima Ruggero se vraća još opasniji, a osim njega i njegove kćerke Viole, Alessandru i Aurori prijete i nove opasnosti u obliku mračnih tajna koje se kriju iza novih likova koje tek upoznajemo. Veronica Torre, tajanstvena i neiskrena gospodarica Pietrarosse, i njen suprug Amadeo Torre, pedijatar koji je prije mnogo godina živio u Villalbi donose nove zaplete u napetoj talijanskoj seriji.

Ne propustite nove nastavke napete talijanske serije “Toscana” od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.