U uredu – sedma sezona

Na Drugom programu Hrvatske televizije od 13. kolovoza počinje nova premijerna 7. sezona američke hit serije “U uredu”.

U uredu 7

Ova televizijska uspješnica, temeljena na nagrađivanoj BBC-jevoj seriji Rickyja Gervaisa i Stephena Merchanta, humoristični je prikaz zabavne, komične te katkad i dirljive svakodnevice uredskog života, zapleta i intriga.

Od premijere na NBC-ju u ožujku 2005. serija “U uredu” postala je istinski hit koji je dosad osvojio niz prestižnih televizijskih nagrada, od Emmyja za najbolju humorističnu seriju 2006., nagrade Peabody, nagrade Američkog filmskog instituta, pa sve do nagrade Ceha američkih producenata, nagrade Ceha američkih scenarista i mnogih drugih prestižnih priznanja.

Ova simpatična parodija u kojoj iz prve ruke doživljavamo američku uredsku svakodnevicu bavi se životima zaposlenika tvrtke za prodaju papira Dunder Mifflin iz Scrantona u Pennsylvaniji. Urnebesnim zapletima i uredskim intrigama vodi nas regionalni menadžer i veliki hvalisavac Michael Scott kojeg je uvjerljivo utjelovio popularni komičar i dobitnik Zlatnog globusa Steve Carell.

Kao što je bilo i za očekivati, Michael i u novim epizodama nastavlja po svome. Vidjet ćemo kako i dalje nepoljuljanim entuzijazmom vjeruje da istovremeno može biti glavni uredski zabavljač, nepresušni izvor poslovne mudrosti i “kul” prijatelj svojim zaposlenicima. No, nema pojma da ga njegovi podređeni jedva podnose i to samo zato što je on taj koji im potpisuje platne liste.

Stoga preporučamo da u društvu duhovitog Steva Carella i njegovih uredskih kolega uživate od 13. kolovoza, svakoga dana od ponedjeljka do petka u 16 sati na Drugom programu HTV-a.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.