Borbeni kuhari (Combat chefs) na Doma TV-u

Uzbudljiva dokumentarna serija u kojoj vojni kuhari pokušavaju svladati vještine zdravog kuhanja u vrlo teškim uvjetima, od vojne škole u Velikoj Britaniji pa do prvih linija u Afganistanu, uz budno oko strogog mentora!

Borbeni kuhari

Ova zanimljiva dokumentarna serija prati neopjevane junake, od neiskusnih novaka koji uče svoj zanat u Vojnoj školi cateringa u Aldershotu do kuhara koji na prvoj crti bojišnice u afganistanskoj provinciji Helmand hrane 120.000 britanskih vojnika. Gledatelji prate nove vojne kuhare dok nastoje ovladati jedinstvenom vještinom improviziranoga kuhanja, sposobnosti kuhanja zdravih obroka s pomoću stare kante za smeće i vatre na otvorenom. Potom će tim vojnih kuhara smješten u povijesnom Londonskom vojnom okrugu izučiti zanat pod budnim okom poznatog perfekcionista, bojnika Harryja Lomasa. Lomas ima 35 godina iskustva u vojnom cateringu i postavlja visoke kriterije te ima strog pristup mentorstvu i obrazovanju mladih kuhara koje podučava.

U prvom nastavku serije, kojeg će gledatelji imati priliku gledati 16. kolovoza na Doma TV-u, vojnici u Afganistanu dobit će rijetku kulinarsku poslasticu, a vojni kuhari natječu se na godišnjem natjecanju u Njemačkoj, gdje svaki tim mora pripremiti jelo u tri slijeda od određenih gurmanskih sastojaka. Njihov trud ocijenit će bojnik Harry Lomas iz Londonskog vojnog okruga, iz najprestižnijeg vojnog odjela za catering.

Ne propustite pogledati jedinstvenu dokumentarnu seriju, “Borbeni kuhari”, od 16. kolovoza, na programu Doma TV-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.