Lijepa Andie MacDowell u seriji “Cedar Cove”

Idiličan gradić na američkom sjeverozapadu mjesto je radnje nove dramske serije “Cedar Cove” koja se od 26. kolovoza počinje prikazivati na programu Hrvatske televizije.

Cedar Cove

Stanovnike ovog naizgled mirnog gradića, njihove sudbine i tajne povezat će jedno mjesto i jedna osoba – lijepa Andie MacDowell u ulozi sutkinje Olivije Lockhart.

Njezina sudnica poprište je gradskih problema, ali i mjesto gdje sve ono što je često skriveno iza paravana gradske svakodnevice izranja na vidjelo. U sudnicu dolaze slučajevi kaznenog progona i građanski sporovi malog mjesta za čije razrješenje često treba podjednako znanja i iskustva kao i razumijevanja i suosjećanja.

No, priča ne staje samo na njezinim zamršenim slučajevima, jer naočitog novinara Jacka Griffitha ne intrigira samo Olivijin stil i humanost, nego i ona sama.

Stoga je on uvijek tu negdje, kao glavni urednik i jedini zaposlenik novina “Cedar Cove Chronicle” prati gradske događaje, no istovremeno pokazuje interes i za sve novosti oko novopridošle sutkinje.

Tako u 12 nastavaka nove serije zanimljivi sudski zapleti, ali i mnoge druge kušnje čekaju Oliviju, Jacka, njihov odnos i ljude oko njih, Jackova otuđenog sina Erica, Olivijinu kćer Justine, njezinu pomalo napornu majku Charlotte te Stana, njezina bivšeg supruga koji joj se želi vratiti.

Kako će se Andie MacDowell nositi s dražima i izazovima posla, ali i osobnog života, doznajte 26. kolovoza u 22 sata i 10 minuta kad je na rasporedu prva epizoda “Cedar Covea”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.