Serije nominirane za Emmy na Pickboxu

Nekoliko dana dijeli od glamurozne dodjele prestižnih televizijskih nagrada Emmy. Za svoje korisnike, Pickbox je odabrao je samo najbolje serije, među kojima predstavljamo one koje se najteču za ovogodišnje nagrade Emmy.

Breaking Bad

Ovogodišnje nominacije za televizijske nagrade Emmy pokazale su što profesionalci iz industrije smatraju vrijednim ostvarenjima. Neke od najboljih serija prema kriterijima struke korisnici mlade internetske televizije Pickbox mogu gledati na novoj regionalnoj online usluzi.

Serija “Breaking Bad” svoju je završnu sezonu emitirala u rujnu prošle godine, ali televizijska priča o srednjoškolskom profesoru kemije još je u vrhu interesa gledatelja i kritike. Svakom gledatelju internetske televizije Pickbox, na kojoj su dostupne sve sezone od prve do posljednje epizode, jasno je zašto su među čak 16 nominacija za “Breaking Bad” ove godine nominirani i Bryan Cranston u kategoriji najboljeg glumca u dramskoj seriji, Aaron Paul za najbolju sporednu ulogu u dramskoj seriji i Anna Gunn za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

Među pet nominacija za seriju “Doktori za seks” (Masters of Seks), koja se premijerno u regiji može gledati samo na Pickboxu, nominaciju je zaslužila Lizzy Caplan za ulogu tajnice dr. Williama Mastersa s kojim kreće u znanstveno istraživanje seksualnosti.

Sherlock” ima 12 nominacija, među kojima je Benedict Cumberbatch u kategoriji najboljeg glumca u miniseriji ili TV filmu, i jedan je popularnih likova s Pickboxa.

Zanimljivo je kako su dvije nominacije za napeti politički triler “Skandal” (Scandal), jednu od omiljenih serija korisnika Pickboxa, bile za gostujuću ulogu, a dobitnik je Joe Morton, a treća je nominacija otišla je Kerry Washington za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

Crna lista” (The Blacklist) se također našla među najboljima s osvojenim Emmyjem za najbolje kaskadere čije čije se akrobacije mogu vidjeti u kategoriji Hotbox.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.