Crna ruža: priča o ženama koje se iznova rađaju

Kako je to krenuti iz početka, nakon što laž uništi sve što ste poznavali i u što ste vjerovali, gledatelji će doznati u novoj uzbudljivoj seriji, koja s emitiranjem kreće ove nedjelje, 24. kolovoza, na Novoj TV.

Crna ruža

“Dopustila je da je zavara lažni sjaj dragulja… Lažno odzvanjanje riječi…
Teško je odvojiti istinu od lažnog…”

Pobijediti laži iz prošlosti, suočiti se sa samoćom i krenuti iz početka, glavna je okosnica nove uzbudljive serije koju ćemo pratiti na Novoj TV. Serija čija se radnja odvija u Halfetiju kraj Šanliurfe priča je o dva zaraćena brata i ženi koja s otkrivenom istinom mora nastaviti svoj život.

Najstariji sin u obitelji Kendal uvijek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova je jedina želja biti jedini nasljednik i vođa obitelji. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu premoć. Jedini sin kojeg ima je invalid; ima dvije žene, ali ne i sinove koji bi ga naslijedili.

Njegov brat Murat ima četvero djece. Muratov prvorođeni sin živi s njegovim starijim bratom i ženom s kojom je sklopio vjerski brak. Oni odgajaju njegova sina, a zauzvrat se Murat seli u Istanbul gdje vodi drugačiji život. Ima dvije kćeri i sina sa svojom službenom ženom Ebru. Ebru ne zna za taj tajni život koji joj skriva, misli da je njezin prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.

Jednog dana Ebru dobiva vijest da se njezin muž izgubio na rijeci Eufrat u Šanliurfi. Tada se cijeli njezin život mijenja i ona se sama mora suočiti s istinom. Zaglavljena je između prve supruge svog muža, djeteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubojice svog muža, njegova brata Kendala i svojih kćeri koje su revoltirane. Murat je izgubio sav njihov posjed, založio ga je i bankrotirao. Ebru je ostavljena sama, bez novca, u svijetu laži.

“Toliko sam se molila da se vratiš, da sve ovo bude samo noćna mora… Nisam bila toliko uplašena ni kad mi je otac umro. Molim te, ne ostavljaj me samu! Molim te, Murate, vrati se! Ne ostavljaj nas same!” – riječi su koje je Ebru često izgovarala nakon što je ostala sama. Žena koja nikad nije napuštala zidove svoje rezidencije i muškarac koji ju je ostavio da živi u laži. Ona je potpuno sama s istinom s kojom se suočava. Sada se mora boriti za sve to što je izgubila. Mora se zauzeti za svoju djecu i početi sve ispočetka u jednom udaljenom mjestu. “Crna ruža” je priča o ženi koja se ponovno rađa ondje negdje daleko od svog doma.

Već u prvim nastavcima naslućujemo kako Ebru kasno shvaća da je njezin muž jedna velika laž. Ali i “istina” će je skupo stajati. Murat jednog jutra izlazi iz kuće, kaže joj da ide u Halfeti i da će se vratiti navečer. Nakon ovoga će se početi otkrivati Ebruin svijet isprepleten laži! Ebru je sa svoje troje djece zapela u bezizlaznoj situaciji.

Hoće li Murat biti pronađen? Hoće li Ebru uspjeti saznati što se zapravo dogodilo Muratu? Sad je život poziva na borbu za sve ono što je izgubila. Život je zove da se drži čvrsto na nogama zbog svoje djece i da krene iz početka.

Poznata glumica Edže Uslu u seriji utjelovljuje ženu koja iz bogatstva i sreće pada u siromaštvo i tugu, a u jednom od intervjua otkrila je kakav je osjećaj biti Ebru. “Čovjeku se u životu svašta može dogoditi. Važno je da svoje osjećaje i misli održava čistima. Zato razumijem Ebru. Uzbuđuje me i veliko mi je zadovoljstvo igrati tu ulogu. Trudim se da lik, u razvoju svoje priče, šalje lijepe poruke; maštam i pravim bilješke kako bi gledatelji uživali, ali i shvatili da je istina uvijek na strani dobra.”

Premijernu epizodu nove serije “Crna ruža” ne propustite pogledati u nedjelju, 24. kolovoza, u 21:00 sat, na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.