Na setu izbila tučnjava među glumcima!

Prije nekoliko dana na setu RTL-ove nove serije “Vatre ivanjske”, koja se snima u studiju “Jadran filma”, izazvana je prava pomutnja!

Vatre ivanjske fight

Glavni krivci za nesvakidašnju situaciju u kojoj se hrvanjem i šakama razbijao namještaj bili su glumci Frane Perišin i Aleksandar Cvjetković. Njihovo gromoglasno vikanje i neviđena tučnjava privukla je i ostale članove produkcije, a glumica Ksenija Pajić je posvađane kolege pokušavala razdvojiti i smiriti.

Naravno, kako to i biva na snimanjima, obračun šakama bio je dio scenarija za dramsku seriju “Vatre ivanjske” u kojoj dvojica profesionalnih glumaca tumače suparnike. Kako bi što bolje utjelovili svoje likove, Frane i Aleksandar su čak dva i pol sata uvježbavali zahtjevnu scenu tučnjave, zajedno s desetak članova produkcije među kojima je bio i profesionalni kaskader. Svaki dio scenarija pomno se proučavao do detalja, a Frane i Aleksandar su svoju koreografiju uvježbavali po stolovima i podu seta.

Kako u konačnici izgleda njihova zahtjevna scena tučnjave, gledatelji će moći pogledati uskoro, jer prikazivanje serije “Vatre ivanjske” počinje već od sutra, ponedjeljka 25. kolovoza u 20 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.