Ornela Vištica ‘uhvaćena’ u trenutku odmora

Zanosna 24-godišnja glumica Ornela Vištica posljednjih mjeseci punom parom snima u studiju zagrebačkog Jadran filma.

Ornela Vištica, jedna od najljepših Hrvatica u RTL-ovoj seriji „Vatre ivanjske“, koja će svoju premijeru doživjeti večeras u 20 sati, igra jednu od glavnih ženskih uloga. Njezin lik, Klara Župan, naizgled je spontana i ljubazna, no zapravo je proračunata i nesigurna osoba koja pod svaku cijenu želi ostvariti svoje ciljeve. S obzirom da joj majku u seriji tumači ‘kraljica sapunica’ Ksenija Pajić, Ornelin će lik itekako biti zanimljiv i nepredvidiv.

Unatoč svakodnevnom užurbanom ritmu snimanja, gdje na setu i vanjskim lokacijama u okolici Zagreba provodi po cijele dane, Ornela uspijeva pronaći vremena za odmor u pauzama snimanja. Tada najčešće koristi vrijeme kako bi se opustila. A budući da se na setu već osjeća kao kod kuće, ne čude fotografije njezina ležernog izdanja.

A u večerašnjoj prvoj epizodi serije „Vatre ivanjske“, gledatelji će moći doznati kako se u mjestašcu Ivanju istovremeno događaju sudbonosni susreti, otkrivaju tajne, ljubavne težnje, želje za osvetom, te kako osjećaji požude, ljubomore i kajanja usmjeruju i obilježavaju živote glavnih likova.

Ksenija Pajić ponovno ima jednu od glavnih rola uz Aleksandra Cvjetkovića, Franu Perišina, Doris Pinčić Rogoznicu, Lindu Begonju, Lelu Margitić, Ornelu Višticu, Filipa Juričića, Barbaru Nolu, Anu Begić Tahiri, Alena Liverića, Jana Kerekeša, Ivu Mihalić, Marka Cindrića, Nevenu Ristić i Slavena Španovića.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.