Četvrta sezona RTL-ovog kulinarskog reality showa „Jezikova juha“ prošli se tjedan počela snimati u Zagrebu. Nakon cjelodnevnog boravka u restoranu koji očajno treba pomoć, mentor showa David Skoko i njegov prijatelj Ivan Zidar pauzu tijekom snimanja koriste za posjet Dolcu.
Iako su tek prije nekoliko dana Pulu zamijenili Zagrebom, kuhar poznatog obiteljskog restorana „Batelina“ David Skoko i njegov prijatelj Ivan Zidar već su se udomaćili u glavnom gradu. Prvi tjedan snimanja „Jezikove juhe“, točnije u jednom zagrebačkom restoranu koji je zatražio njihovu profesionalnu pomoć, David i Ivan proveli su preko deset sati svakodnevno, no u pauzi snimanja nisu odmarali. Naime, fotoaparatom su ‘uhvaćeni’ tijekom posjeta glavnoj zagrebačkoj tržnici gdje su bili u potrazi za začinima, domaćim namirnicama i proizvodima iz obiteljskih gospodarstava, ali i neizbježnim kuharskim priborima poput kuhača i ribeža.
Davida i Ivana u obilasku Dolca prepoznali su mnogi posjetitelji, među kojima je i glumac Aleksandar Cvjetković. Osim što je s vrhunskim kuharima razmijenio iskustva oko pripreme kelja, Aleksandar je od njih dobio i pokoji savjet oko pripreme zdravog ručka s namirnicama koje okrepljuju nakon napornog dana.
Davidove savjete o kuhanju doznat će i gledatelji – uskoro u novoj sezoni „Jezikove juhe“ na RTL Televiziji!