Evo kako se zabavljaju glumci Vatri ivanjskih

Iako glumci nove dramske serije RTL Televizije “Vatre ivanjske”, snimajući na novoizgrađenom setu u zagrebačkom Jadran filmu, provode zajedno i po 14 sati, u pauzama snimanja uvijek se nađe vremena za zabavu, ali i dobar san!

Vatre ivanjske set

Tako Slaven Španović, koji u seriji glumi Viktora Magdića, voli, kako sam kaže, zaspati po svuda. Slaven u pauzama zna zaspati u sobi za glumce, na stolici, pa čak i u kombiju koji ih vozi na lokacije gdje snimaju. Dok on spava, Filip Juričić (Andrija Turina) i Frane Perišin (Božo Magdić) koriste vrijeme prepričavajući jedan drugome anegdote iz života, a ponekad, ako nađu kakav dobar rekvizit, ‘bace’ i partiju mačevanja!

Postoje i oni koji na setu šire pozitivnu energiju od ranog jutra. Čim dođe ujutro u šminku, Nevena Ristić (Ana Kolar), koja isto kao i Slaven voli zaspati u pauzama, počne grliti sve oko sebe, a njezin optimizam je zarazan, kažu glumci. Najveći zafrkanti na setu su, pak, Alen Liverić (Patrik Vidan), Aleksandar Cvjetković (Petar Kolar) i Frane Perišin. Kako otkriva njihova kolegica Ana Begić Tahiri, koja u seriji glumi Veru Lepen, kad se ovaj trojac okupi, teško da bilo tko od snimatelja ili produkcijske ekipe može ostati ravnodušan na njihove šale, pa se često događa da se snimanja tih scena malo oduže. No to nikome ne smeta jer svojim kućama idu s osmijehom na licu.

Vatre ivanjske zabava

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.