Šapica sreće na RTL televiziji

03.09.2014

TV emisije, TV najave


RTL Televizija, u suradnji s različitim udrugama za udomljavanje kućnih ljubimaca, pokrenula je hvalevrijednu akciju „Šapica sreće“. Pridružite se i vi akciji i pronađete svog novog najboljeg četvernonožnog prijatelja koje traže dom, obitelj, ljubav i toplinu!

Šapice sreće

Bilo da je riječ o psu ili mački, ljubimac je najbolji čovjekov prijatelj, a ljubav koju im pružimo vraćaju nam deseterostruko. Nažalost, neki ljubimci nikada nisu osjetili toplinu doma ili su ih prijašnji vlasnici bez razloga zauvijek napustili. Bez obzira na sve, „Šapica sreće“ im uz vašu pomoć može pomoći!

Uz pomoć ove akcije, koja će se prikazivati u sklopu RTL-ove mozaične emisije „Sve u šest“, gledatelji će imati priliku doznati pojedinosti iz prošlosti pojedinog psa ili mačke, ali i otkriti ponešto o potencijalnim udomiteljima, njihovom stilu života i razlozima zašto su udomili kućnog ljubimca. U emisiji će biti prisutni stručnjaci iz područja rada s kućnim ljubimcima: veterinari, voditelji udruga za zaštitu i udomljavanje životinja, koji će dijeliti korisne savjete.

Ako zaista želite pružiti jednom nedužnom biću siguran i sretan dom, a zauzvrat dobiti iskrenog i vjernoga prijatelja koji će vam pružiti odanost, veselje i zahvalnost, sve što trebate je ispuniti web upitnik na rtl.hr/sapicasrece i možda baš vas stručni sud izabere za našeg udomitelja.

Otvorite srca i dopustite da vam u život uđe šapica sreće. Pronađite svog novog najboljeg prijatelja!

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s