Zakon i red: UK – treća sezona

Ljubitelji kvalitetnih krimi zapleta imaju razloga za zadovoljstvo! Od 15. rujna na ekrane HRT-a stiže novih 7 epizoda serije “Zakon i red: UK”, jednog od popularnijih serijala dugovječnog krimi ciklusa “Zakon i red”.

Zakon i red UK 3

Britanska serija “Zakon i red: UK” okuplja široku lepezu vrhunskih britanskih glumaca, a zasnovana je na veoma uspješnom američkom predlošku, čiji je tvorac dobitnik dvaju Emmyja Dick Wolf. Bradley Walsh glumi narednika Ronnieja Brooksa, policajca starog kova s East Enda. Ronnie je prijatelj i partner detektivu Mattu Devlinu kojeg glumi Jamie Bamber, a koji se u svom radu podjednako služi šarmom kao i provjerenim policijskim metodama. Njihova je šefica inspektorica Natalie Chandler, a u timu tužitelja nalazi se Ben Daniels koji glumi revnog tužitelja predanog pravdi, tužiteljica Alesha Phillips te Bill Paterson koji glumi njihova uvaženog šefa.

PRVA EPIZODA:

Suzanne Morton stigla je na odjel za hitne pacijente sa simptomima gripe, a završila je u mrtvačnici. Detektivi Ronnie Brooks i Matt Devlin njezinu smrt smatraju sumnjivom i istražuju bolnički odjel u kojemu su se u posljednjih šest mjeseci dogodile tri neobične smrti. U noći kad je Suzanne umrla na hitnom odjelu vladala je velika gužva. Hoće li naši junaci pronaći ubojicu prije nego što ubojica pronađe iduću žrtvu?

Viši kraljevski tužilac Jacob Thorne (Dominic Rowan) mijenja tijek istrage kad glavni sumnjivac izjavi da mu kolege iz odjela namještaju ubojstvo. Među bolničkim osobljem zavladala je zavjera šutnje, te postaje jasno da je slučaj ozbiljniji nego što se čini, a istinu je moguće saznati samo ako se razbije mreža profesionalne odanosti. U ovoj epizodi gostuju glumci James Fox i Frances Tomelty.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.