Dexter – četvrta sezona

Četvrta, najgledanija sezona kriminalističke serije „Dexter“ zbog koje poželite imati veliki nož i puno plastične folije, da svima kažete što ih ide, od subote 13. rujna u 22:50 sati na RTL-u 2!

Dexter 4

Jedna od najkontroverznijih serija plijeni pozornost gledatelja. Kriminalistički inspektor Dexter Morgan, tijekom dana je forenzičar u policijskoj postaji u Miamiju, a tijekom noći sociopat i serijski ubojica koji mračnu stranu koristi da uz pomoć forenzike i kriminalističkog znanja otkriva i ubija – serijske ubojice. Njegovu životnu priču nastavljamo pratiti u premijeri četvrte sezone.

Dosadašnje tri sezone serije “Dexter” koje su prikazane na RTL-u 2 dale su odgovore na mnoga pitanja. No ako ste pomislili da znate već sve o glavnom junaku, onda se varate. U četvrtoj sezoni Dexter otkriva jedno sasvim novo i drugačije lice, ono brižnog obiteljskog čovjeka. Rođenjem sina dvostruki život mu se počinje komplicirati te ga tjera da stalno i iznova preispituje svoju potrebu za ubijanjem. Četvrta sezona još jednom će dokazati koliko radnja može biti napeta i zanimljiva, čak kada podsvjesno vrlo dobro znamo da neposredne opasnosti za Dextera nema. Nagrađivaniji John Lithgow pojavljuje se kao glavni negativac.

Posljednja epizoda četvrte sezone zabilježila je rekordnu gledanost – pogledalo ju je 2,6 milijuna Amerikanaca, postavivši rekord najgledanije originalne serije na televizijskoj kući Showtime. Glavni glumac Michael C. Hall osvojio je nekoliko nagrada i nominacija za portret Dextera, uključujući i „Zlatni globus“.

Kako je moguće živjeti dvostruki život istodobno balansirajući između ubojstava i obiteljskog života, otkrijte u subotu, 13. rujna u 22:50 na RTL-u 2.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.