Navy CIS – 11. sezona

09.09.2014

Serije, TV najave


Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

NCIS

Doma TV gledateljima donosi uzbudljive događaje u istražiteljskom timu “Navy CIS” u novoj, jedanaestoj sezoni popularne i nagrađivane serije!

Navy CIS je više od obične akcijske serije. To je serija koja se s velikom dozom humora bavi katkad složenom i uvijek zabavnom dinamikom članova tima koji su prisiljeni raditi zajedno u stresnim situacijama. Agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs, bivši narednik u marincima koji je nenadmašan kao istražitelj, vodi svoju ekipu šarolikih likova. Gibbs je čovjek od malo riječi kojemu je potreban samo jedan pogled da sve objasni. Tim uključuje specijalnog agenta Anthonyja DiNozza, bivšeg detektiva za ubojstva čiji su instinkti na terenu bez premca. Njegov brz um i duhovitost čine ga omiljenim članom tima.

Specijalni agent Timothy McGee diplomirao je na MIT-ju te njegova genijalnost s računalima višestruko nadoknađuje njegovu nesigurnost na terenu. Timu pomaže mlada i energična forenzičarka Abby Sciuto, talentirana znanstvenica oštrog uma, goth stila i eklektičnog ukusa. Mrtvozornik dr. Donald “Ducky” Mallard zna sve zato što je sve vidio te se ne boji to svima pokazati, a pomaže mu njegov štićenik Jimmy Palmer. Sve nadgleda direktor NCIS-a Leon Vance, inteligentan, vrhunski obučen agent na kojeg se uvijek može računati da uzdrma status quo. Ovi specijalni agenti istražuju sve zločine povezane s mornaricom i marincima, od ubojstava i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica. Provjereni tim vraća se u novoj, još uzbudljivijoj sezoni.

Finale jedanaeste sezone posvećeno je Ralphu Waiteu koji je preminuo u 86.godini te koji se u seriji pojavljivao kao Gibbsov otac Jackson Gibbs.

U novoj sezoni glumica Cote de Pablo napustila je seriju, a timu omiljenih glumaca poput Marka Harmona, Michaela Weatherlyja, Pauley Perrette, Davida McCalluma, Seana Murraya, Rockyja Carrolla, Briana Dietzena pridružuje se Emily Wickersham u ulozi specijalne agentice Eleanor Bishop.

U premijernom nastavku vidjet ćemo kako nakon eksplozije tijekom formalnog domjenka u Washingtonu, Parsons preuzima novu ulogu u agenciji NCIS, a Gibbsovu timu i dalje nedostaju tri agenta. Gibbs i njegov tim ulaze u potragu za terorističkim lancem u zemlji, a Tony će morati otputovati u misiju u Izrael kako bi pronašao Zivu.

Oglasi
, ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s