Princ iz Bel Aira – povratak kultne serije

Will Smith glumi tinejdžera iz Philadelphije koji dolazi živjeti kod bogatih rođaka u Kaliforniju kako bi ga oni “doveli u red i naučili dobrim starim vrijednostima”, ali Will ubrzo preuzima zasluženu ulogu Princa iz Bel-Aira.

Princ iz Bel Aira

Zabrinuta zbog sina i njegove nespremnosti da život shvati ozbiljno, majka šalje Willa (Will Smith) kod tetke Vivian (Janet Hubert-Whitten, sezone 1-3; Daphne Maxwell Reid, sezone 4-6) i njene obitelji u Bel-Air, kako bi se uozbiljio i naučio odgovornom ponašanju. No to neće biti tako jednostavno.

Od samog početka počet će neslaganja Willa, kako s odraslima tako i s vršnjacima, koji su potpuno različiti od glavnog junaka. Jedanaestogodišnja Ashley (Tatyana Ali) uzorna je učenica te školu pohađa u svojoj uniformi, a zgodna Hilary (Karyn Parsons) potpuna je ovisnica o modi i šopingu. Carlton (Alfonso Ribeiro) je previše konzervativan za Willove pojmove. No, s vremenom će se Will i Banksovi kroz cijeli niz urnebesnih događaja sprijateljiti i zbližiti.

Uvodna pjesma koju i danas mnogi znaju napamet ujedno je i kratki opis životne situacije koja Princa iz Bela Aira iz rodne Philadelphije dovodi kod ujaka i ujne u Bel Air, Los Angeles.

Ne propustite urnebesne avanture “Princa iz Bel Aira” od 15. rujna u kasnovečernjem terminu na Doma TV-u!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.