U sjeni bande (Gang Related)

Svaki zločinac ima plemenit motiv i svaki heroj ima svoju mračnu stranu. Ne propustite regionalnu premijeru nove akcijske serije “U sjeni bande” srijedom od 17. rujna u 22:00 sata na FOX Crime.

U sjeni bande

“U sjeni bande” nova je akcijska drama koja prati detektiva Ryana Lopeza čija je karijera u losanđeleskoj elitnoj postrojbi za borbu protiv bandi u usponu. Ono što je u njegovoj karijeri nepoznato jest da je, prije nego što je postao policajac, Ryan pripadao moćnoj latinobandi Los Angelicos.

Kad Ryanova najboljeg prijatelja i partnera besmisleno ubije zloglasni član bande, Ryanu postane partner Cassius Green, dugogodišnji borac na prvoj liniji protiv organiziranog kriminala. U borbi zakona i bandi, serija prikazuje kako samo oni koji zaista poznaju zakon ulice mogu pobijediti u ovoj bitki.

Unatoč svojoj profesiji Ryan još ima obvezu prema vođi bande Javieru Acosti, koji mu je kao otac i koji je vodio njegovu karijeru do pozicije na kojoj se sad nalazi. To je tajna koju znaju samo Ryan, Javier i njegova dva sina: hladnokrvni egzekutor bande Carlos i Daniel, bankarski investitor i Ryanov najbolji prijatelj iz djetinjstva.

Polako Ryan postaje svjestan kako je više odan policijskom poslu nego Los Angelicosima. Među svojim kolegama uživa poštovanje, a zapovjednika postrojbe Sama Chapela također doživljava kao svojeg drugog oca. Samova otuđena kći Jessica javna je tužiteljica.

Ryanovo iskustvo u bandi njegova je prednost kad njegova postrojba za cilj uzme najopakiju bandu u gradu. Dok balansira između vjernosti bandi i policiji, dvojice muškaraca koje doživljava kao očeve i dvije obitelji, Ryan otkriva da mu odanost jednoj strani pomaže da odluči na koju će se stranu svrstati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.