Miroslav Škoro i Antonija Blaće snimili duet

RTL Televizija u ovoj televizijskoj sezoni svojim gledateljima donosi nova programska uzbuđenja i mnoštvo iznenađenja, a jedno od njih je i novi glazbeno-natjecateljski show “Uhvati Bingo ritam”!

Antonija Miroslav Bingo

Tako je u novoizgrađenom studiju 4, zagrebačkog Jadran filma uoči prve emisije, zajedničkog projekta Hrvatske Lutrije i RTL-a, novinarima danas ekskluzivno predstavljen novi show, ali i jedan duet. Naime, domaćini showa ‘Uhvati Bingo ritam’, Antonija Blaće i Miroslav Škoro iznenadili su prisutne novinare i pjesmom! “Ti si moj broj” ime je uvodne pjesme showa koja će zasigurno brzo postati hit budući da ju je napisao i aranžirao Škoro te na kraju i otpjevao.

No tu iznenađenju nije kraj jer mu se za mikrofonom pridružila i Tonka! Iako joj je to prva izvedba za javnost, kako kaže, tremu je na snimanju u studiju kod Škore brzo izgubila budući da ju je on kao pravi šoumen zabavljao i ‘nutkao’ rakijicom.

Uz predstavljanje Bingo igara, Tonka i Miro su novinarima predstavili i glazbene igre, zaigravši iste s njima u studiju, a koje će gledatelji i publika igrati za vrijeme izvlačenja Bingo kuglica. ‘Dovrši stih’, ‘Koja je ovo pjesma’, ‘Note u slici’, ‘Slovom do hita’, samo su neke od igara, u kojima će se natjecatelji boriti borbi za pozamašne iznose.

Uhvati Bingo ritam

Svoje zadovoljstvo suradnjom na kraju su izrazili i predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije, Danijel Ferić te zamjenik predsjednika Uprave RTL-a Ivan Lovreček.
– “Hvala RTL-u na partnerskom odnosu, veselimo se novom projektu u čiju smo realizaciju uložili puno vremena i truda, a gledatelji će to isto moći vidjeti već u ponedjeljak navečer” — rekao je Ferić.

“Ovo je još jedan projekt koji radimo u suradnji s Hrvatskom Lutrijom kojoj zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Nakon Eurojackpota, ovaj je projekt puno veći i zahtjevniji i to će gledatelji zasigurno prepoznati” — zaključio je Lovreček.

Ne propustite pogledati “Uhvati Bingo ritam” na RTL Televiziji u ponedjeljak, 22. rujna od 21 sat!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.