Crnu ružu prati čak šest milijuna ljudi

Osim u Hrvatskoj, serija “Crna ruža”, koju pratimo svakodnevno na Novoj TV, i u Turskoj ostvaruje veliki uspjeh te ondje seriju svakog tjedna u prosjeku prati čak šest milijuna gledatelja.

Crna ruža redatelj glumci

Na čelu sjajne glumačke ekipe iz serije “Crna ruža” stoji poznati turski redatelj, Murat Saracoglu. Murat je iznimno energična osoba koja puno pozornosti pridaje svomu poslu i koji motivira ostatak ekipe na snimanju. Veličanstveni prizori koje u sklopu serije možemo gledati na malim ekranima plod su iskustva stečenog na snimanju filmova.

Na setu serije “Crna ruža” vlada odlična atmosfera, a redatelj upravo u tome vidi veliku važnost za uspjeh projekta: “Još od prvog nastavka među nama se stvorila neka neobična kemija. I upravo zato, kao što ste vidjeli, svi na snimanju se jedni prema drugima odnose s puno ljubavi i poštovanja. Iznimno me poštuju i imaju veliko povjerenje u mene. U takvoj atmosferi nemamo osjećaj da radimo teško, nego s puno užitka.”

U “Crnoj ruži” igra i dosta mladih glumaca, među kojima je najpoznatiji Mert Yazıcıoglu, koji glumi bunovnog, ali dobrohotnog Barana. Redatelj Murat ima samo riječi hvale kad je riječ o mladim glumcima, te govori kako poslu pristupaju iznimno profesionalno i ne dopuštaju da im slava udari o glavu.

“Ne misle da su plaćeni ni za što. Puno ulažu u vlastiti razvoj. Slušaju me i, što je važnije, nisu se umislili jednom kad je serija ‘Crna ruža’ postigla uspjeh. Iskreno rečeno, nismo im dopustili da se umisle. Slava može mladim ljudima udariti u glavu, ali nošenje s njome nije nešto što trebaju naučiti na snimanju, nego je to vezano uz kućni odgoj. Oni dobro odgojeni odmah to shvate, ali ima glumaca koji s pedesetak godina to ne razumiju. Na snimanju ne dopuštamo glumcima da se ponašaju razmaženo. Srećom, naši mladi glumci dovoljno su inteligentni i dobro odgojeni da razumiju koja je naša uloga.”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.