Csilla Barath Bastaić u ulozi opake policajke

S obzirom da već tjednima snimaju RTL-ovu seriju „Mjesto zločina“, ne čudi što su se glavni protagonisti Csilla Barath Bastaić, Zlatko Ožbolt i Andrej Dojkić uživjeli u svoje likove policijskih inspektora koji rješavaju kriminalističke slučajeve u Zagrebu i okolici.

Csilla Mjesto zločina

Kako bi što bolje utjelovili svoje likove, inspektore Andriju Tarasa i Ivanu Peršić, glumci Andrej Dojkić i Csilla Barath Bastaić često od svojih prijatelja policajaca ili inspektora traže savjete te se raspituju kako određeni policijski trenuci uistinu izgledaju u stvarnom svijetu, poput ispitivanja osumnjičenog ili jurnjava za kriminalcem.

Andrej koristi svaku slobodnu priliku, čak i tijekom pauze snimanja, kako bi uvježbao svoj tekst jer želi da njegov lik djeluje što vjerodostojnije. S obzirom da se pojedine scene snimaju na javnim mjestima, Andrej često zbuni prolaznike kad ponavlja tekst u osami na nekoj klupici ili dok šeta, pa su prolaznici uvjereni da glumac priča sam sa sobom.

I dok Csilla i Andrej traže savjete od profesionalnih policajaca, te se i na setu često savjetuju o svemu, pa tako i kako pravilno držati pištolj, kako onesposobiti zločinca u trenu ili kako mu staviti lisice, za Zlatka Ožbolta, odnosno inspektora Zvonimira Bilića, može se reći da je čovjek iz sjene. Iako se čini poprilično šutljiv, on je najzabavniji glumac na setu koji svakodnevno uveseljava ekipu svojim dosjetkama.

Csilla, Zlatko i Andrej postaju jaki policijski krim-tim koji će od večeras u 21:15 sati na RTL Televiziji rješavati najteže zločine u novoj seriji „Mjesto zločina“!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.