Druga sezona Petkom s Petkom počinje prošnjom

Druga sezona popularne rubrike IN magazina “Petkom s Petkom” počet će prošnjom pred nekoliko tisuća ljudi!

Petko Zak Rozga

Na koncertu Ivana Zaka na ovogodišnjem Rujanfestu, Mišel Kušer iz Novske odlučio je zaprositi svoju dugogodišnju djevojku Amaliu Lekić. Nakon što je Amalia rekla ‘DA’ pred oduševljenom publikom, par je otišao na probno vjenčanje, gdje ih je dočekalo još veće iznenađenje – kumovi Ivan Zak i Jelena Rozga.

– “Da nije bilo kamera tko zna koliko bi potrajao taj vjenčani poljubac”, rekla je kuma Rozga, koja je priznala da su budući mladenci bili toliko u šoku, jer nisu mogli vjerovati što se sve događa oko njih. Kako je izgledala prošnja i probno vjenčanje, gledatelji će moći provjeriti ovoga petka u 17:25 sati na Novoj TV.

Petkom s Petkom rubrika je u kojoj voditelj Dalibor Petko priređuje iznenađenja gledateljima IN magazina. I u drugoj sezoni princip ostaje isti i svi oni, koji dragim osobama žele priuštiti nezaboravno iznenađenje, prijave mogu slati na petko@novatv.hr

Upadi na rođendane, djevojačke večeri, pa čak i na svadbe samo su neka od iznenađenja koja gledatelje IN magazina očekuju u još uzbudljivijoj drugoj sezoni: “Već sada možemo najaviti da će se Goran Karan okušati kao instruktor vježbanja, a Željko Samardžić će glumiti tehničara koji dolazi popraviti kompjuter”, najavljuje Petko.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.