Moderna obitelj – četvrta sezona

Četvrta sezona iznimno dobre serije, dobitnica nagrada „Emmy“ i „Zlatni globus“ za najbolju humorističnu TV seriju, Moderna obitelj, premijerno se vraća na RTL 2 već u utorak 30. rujna u 20:00 sati!

Moderna obitelj

U protekle tri sezone gledatelji su imali priliku upoznati tri potpuno različite obitelji, rodbinski povezane, u komičnim situacijama koje izviru iz njihovih razlika i predrasuda, kao i želja da budu bolji nego što jesu. Jay ima odraslu djecu, unuke i prekrasnu mladu ženu koja ima vlastitog sina pretpubertetliju; svi oni zajedno moraju premostiti generacijske, kulturalne i društvene razlike.

Klan Pritchett-Dunphy-Tucker velika je i raznolika obitelj na čijem je čelu Jay Pritchett, a uz njega je mlada i temperamentna druga supruga Gloria,koja očekuje prinovu! Ova uzbudljiva pridošlica donijet će mnoge promjene svima, uključujući i Glorijina starmalog sina Mannyja, koji je uvijek imao mamu samo za sebe. Jayeva odrasla kći Claire prolazi kroz posve drukčiju prilagodbu s mužem Philom jer im najstarija kći Haley odlazi na koledž. Ovo novo poglavlje donijet će im niz drugačijih roditeljskih problema, dok načitana i inteligentna druga kći Alex i vjetrogonjast sin Luke u kući još održavaju aktivnu atmosferu. Za Clareina brata i Jayeva odraslog sina Mitchella protekla je godina bila burna. Sa životnim partnerom Cameronom prošao je kroz razočaravajući pokušaj posvajanja drugog djeteta i pronalaženja brata ili sestre malenoj Lily. Mlada obitelj preusmjerit će svoj fokus kada krenu na produljeni godišnji odmor – i kada se Cameron ove godine vrati na posao. Zajedno, ove tri obitelji nam daju iskren i često urnebesno smiješan pogled na katkad jako prisno, a katkad uvrnuto okrilje moderne obitelji.

Humoristična serija „Moderna obitelj“ će svojim polu-dokumentarnim, parodijskim stilom upoznati gledatelje s nesvakidašnjom, velikom obitelji Pritchett koju predvodi glumac Ed O’Neill, nama poznat kao Al Bundy iz „Bračnih voda“. Od ostalih glumaca, koji također imaju važne uloge, su zanosna Sofia Vergara, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson i Ty Burrell, svi redom profesionalci u televizijskim serijama i dramama.

„Moderna obitelj“ je vrhunska humoristična serija američke produkcijske kuće „20th Century Fox“ koja je odmah nakon premijere pobrala pohvale televizijskih kritičara, ali i sve brojnijih gledatelja, iako je snimljena kao „mocumentary“, netipičan, ali sve popularniji način stvaranja sitcoma. Četvrtu sezonu u Americi je gledalo 16,7 milijuna gledatelja, čime je postala gledanija od predhodne sezone.

Ova vrlo duhovita komedija s vrhunskom glumačkom postavom i izvrsnim scenarijem privukla je čak i američkog predsjednika Baracka Obamu, koji je u jednom intervjuu priznao da on i njegova obitelj ne propuštaju niti jednu epizodu. Serija je osvojila mnoge nagrade, među kojima se ističe Zlatni globus za najbolju humorističnu TV seriju, te čak 11 Emmyja za najbolju humorističnu seriju, režiju, sporedne glumce i scenarije te još puno raznih drugih nagrada.

Saznajte zašto obitelj američkog predsjednika Baracka Obame ne pripušta niti jednu epizodu serije Moderna obitelj u premijernim nastavcima četvrte sezone u utoraka, 30. rujna u 20:00 sati na RTL2!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.