Navy CIS: Los Angeles – peta sezona

NCIS-ov ured s veseljem dočekuje Callenov povratak u ekipu i žuri u rješavanje novih slučajeva. Peta sezona “NCIS: LA” s omiljenim agentima od ponedjeljka, 29. rujna u 20:00 sati na Doma TV-u.

NCIS: LOS ANGELES

Doma TV u ponedjeljak premijerno na male ekrane donosi i petu sezonu megauspješne američke kriminalističke serije Navy CIS LA te gledatelji imaju priliku uživati u napetim avanturama glavnih junaka Los Angelesa.

Početkom pete sezone NCI-ov tim iz Los Angelesa pronalazi izmučenog Sama i Deeksa, ali njihovi životi se i dalje nalaze u opasnosti. Kako bi im pomogli da prebole traumatično iskustvo vraća se psiholog za operativce, Nate Getz.

I u ovoj sezoni napetih zapleta i raspleta misterioznih slučajeva neće nedostajati, pa tako NCIS-ova ekipa upliće se u istrage ubojstva, terorističkih napada, krađe oružja.

Kad dođe do ubojstva saveznog agenta u Los Angelesu povezanog s Hawalom, drevnim sustavom prijenosa novčanih sredstava, NCIS-ov tim mora raditi u dvjema različitim zemljama da bi riješio slučaj.

Ne propustite premijerne nastavke još uzbudljivije pete sezone Navy CIS LA koja će neustrašive agente dovesti do krajnjih granica izdržljivosti. Od ponedjeljka do petka u 20 sati na Doma TV-u!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.