Hokejaške utakmice Medveščaka na RTL-u 2

RTL 2 u domove diljem Hrvatske od 3. listopada donosi hokejske utakmice moćne KHL lige u kojoj se natječe i hrvatski KHL MEDVEŠČAK.

KHL MEDVEŠČAK

RTL Hrvatska odlučio je iznenaditi sve sportske fanove i s početkom listopada na svom programu RTL 2 koji je dostupan svim kućanstvima u Hrvatskoj prenosit će utakmice KHL prvenstva u kojem se uz klubove iz Rusije, Latvije, Finske, Bjelorusije, Kazahstana i Slovačke natječe i hrvatski KHL MEDVEŠČAK iz Zagreba. RTL2 prvu će utakmicu uživo prenositi u petak 3. listopada 2014. (18:30h) kad zagrebački Medvjedi u svojoj Ledenoj dvorani Doma sportova u Zagrebu dočekuju latvijski Dinamo iz Rige. U ovoj hokejskoj KHL sezoni RTL 2 prenosit će uživo 12 domaćih utakmice koje Medveščak igra u Zagrebu te 3 gostujuće utakmice.

„Iznimno nas raduje činjenica da je RTL Hrvatska prepoznao vrijednost našeg projekta i odlučio svim sportskim fanovima hokeja moćnu KHL ligu doslovno ‘dovesti’ u kuću, pred njihove naslonjače. Ovime naše utakmice postaju dostupne doslovno svima u Hrvatskoj i drago mi je da će naši navijači i koji nisu u Zagrebu moći uživati u igri najmoćnijih i najskupljih hokejskih momčadi svijeta. Vjerujem da će profesionalan pristup koji RTL svakodnevno primjenjuje u proizvodnji televizijskog programa donjeti zanimljive i kvalitetne novine u korist vrhunskog užitka naših navijača, ali svakako korisne i za naš klub!“, izjavio je Damir Gojanović, predsjednik KHL MEDVEŠČAK Zagreb.

“RTL 2 s ponosom će ove sezone uživo prenositi Medveščakove nastupe u KHL-u. Naša misija je prenijeti u domove naših gledatelja jedinstvenu atmosferu koju Klub hokeja na ledu Medveščak već godinama uspješno stvara u hrvatskom sportu. RTL 2 i zagrebački Medvjedi jamac su uzbudljivog, nepredvidljivog i pozitivnog televizijskog iskustva”, izjavio je Ivan Lovreček, zamjenik predsjednika Uprave RTL-a Hrvatska.

KHL – Kontinentalna hokejska liga je profesionalna liga hokeja na ledu u kojoj se natječe 28 klubova iz Rusije, Bjelorusije, Latvije, Finske, Kazahstana, Slovačke i Hrvatske te je najbolja i najveća svjetska hokejska liga izvan sjevernoameričkog kontinenta. Liga je osnovana 2008. godine, a zagrebački KHL MEDVEŠČAK ligi se kao 28. klub-član pridružio 2013. godine, iste godine kada i Republika Hrvatska postaje punopravna, 28. zemlja-članica EU. Već u svojoj prvoj sezoni zagrebački Medvjedi ostvarili su nevjerojatan uspjeh. Naime, osim ulaska u doigravanje sezone 2013., Medvjedi su zauzeli visoko 6. mjesto zapadne konferencije i 11. mjesto od ukupno 28 u ligi.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.