Ne propustite prvu epizodu TLZP

Zabavni glazbeni spektakl “Tvoje lice zvuči poznato” donosi pregršt dobre zabave i glazbenih točaka, a osmero natjecatelja u nedjelju 5. listopada vidjet ćemo po prvi put u drugačijim ulogama.

TLZP voditelji

Giuliano, Jasna Palić Picukarić, Mario Petreković, Andrea Andrassy, Baby Dooks, Minea, Ronald Braus, Vanda Winter nasumičnim izborom foto robota dobit će svoje prve zadatke.

U prvoj emisiji vidjet ćemo tako reinterpretacije nekih od najvećih hitova, spotova i nastupa, pa ćemo tako između ostalog uskoro na bini showa “Tvoje lice zvuči poznato” vidjeti Joleta, Mrleta, Mišu Kovača. Tko će utjeloviti Joe Cockera i Toma Jonesa, tko će dobiti priliku otpjevati Jonesovu “Delilahu”, a tko Cockerovu pjesmu “You can leave your hat on” te koliko će zahtjevno biti ‘skinuti’ specifičnu interpretaciju pjevačice Lane del Rey vidjet ćemo u uzbudljivoj prvoj epizodi showa.

Netko od natjecatelja morat će što vjerodostojnije ‘odglumiti’ spot pjesme “Hit me baby one more time” Britney Spears, a na binu će se popeti i prava kopija Dolly Parton. Bit će zanimljivo vidjeti tko će morati promijeniti spol, tko će se postarati, a tko pomladiti samo kako bi što uvjerljivije odglumili i izvršili zadatak.

Cijeli tim stručnjaka, od plesnog koreografa, vokalnih, plesnih i dramskih trenera, frizera, maskera i kostimografa bit će angažirani kako bi osmero natjecatelja postalo netko drugi. Pobjednik prve emisije je onaj tko osvoji najviše bodova koje dodjeljuje žiri u rasponu od 4-12, a tim bodovima pridružit će se i dodatni bodovi koji će kandidati jedni drugima dodijeliti. Podsjećamo, show je humanitarnog karaktera te ćemo već nakon prve emisije vidjeti kome će pobjednik osigurati novčanu donaciju.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.