Most – druga sezona

01.10.2014

Serije, TV najave


Obalna straža presreće sumnjivi tanker te na njemu otkriva zatočena tri švedska i dva danska mladića.

Most 2

Istražiteljica Saga Norén iz malmöške krim-policije preuzima slučaj te ponovno stupa u kontakt s kolegom Martinom Rhodeom. Istraga se počinje komplicirati kad se utvrdi da su mladići zaraženi vrlo invazivnom i smrtonosnom plućnom kugom.

Tako počinje zaplet druge sezone švedsko-danske kriminalističke serije “Most” koja u deset nastavaka donosi zastrašujuću priču o neuhvatljivom ubojici, osveti i mračnoj strani suvremenog društva. Pred Sagom Norén iz krim-policije Malmöa i Martinom Rohde najteži je izazov u karijeri. Ne birajući sredstva i ne mareći za žrtve, netko želi skrenuti pozornost na klimatske promjene i na iskorištavanje Zemljinih resursa. Dok se istražitelji bore s lažnim tragovima i pokušavaju proniknuti u namjere misterioznog zločinca, pritisak javnosti postaje sve veći. Njihova istraga tako se počinje pretvarati u utrku s vremenom u kojoj nastoje spriječiti katastrofu i spasiti ljudske živote. Ovaj uzbudljivi televizijski triler i u novim nastavcima držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja, jer istraga obiluje preokretima, a zagonetni ubojica neprestano uspijeva ostati korak ispred policijskih istražitelja.

Dodajmo i to kako je prva sezona serije postigla velik uspjeh, otkupilo ju je više od 60 zemalja, a istoimene verzije snimili su Amerikanci i Britanci. Osim što je naišla na izniman prijem kod publike, osvojila je i nekoliko međunarodnih nagrada.

Stoga, ako ne želite propustiti jedan od trenutno najatraktivnijih krimi zapleta, novi nastavci hit serije “Most” na rasporedu su od 7. listopada u 22:50 na Prvom programu HTV-a.

,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.