CSI: Las Vegas – 13. sezona

Omiljeni tim forenzičara ponovno je s nama! Ted Danson i njegova ekipa vodit će nas od poprišta do laboratorija, od žrtava do počinitelja kroz vrhunske zaplete premijerne 13. sezone serije “CSI: LAS VEGAS”.

CSI 13

Danju i noću, sedam dana u tjednu, forenzičari iz Las Vegasa istražuju mjesto zločina, prikupljaju dokaze i pokušavaju spojiti komadiće slagalice koji će ih odvesti do počinitelja. Podsjetimo se, novi voditelj noćne smjene D. B. Russell kojeg glumi uvjerljivi Ted Danson došao je s mjesta šefa kriminalističkog laboratorija u Seattleu. D. B. Russell je obiteljski čovjek i znanstvenik, no nipošto uštogljeni štreber. Roditelji su mu bili hipiji, a može ga se smatrati modernim Sherlockom Holmesom koji voli kriminalističke romane i mjesta zločina promatra kao priče koje samo čekaju da ih netko ispriča. U njegovoj ekipi je i nova forenzičarka Julie Finlay, stručnjakinja koja uvijek govori što misli i pritom ne mari za posljedice. Tu su i dobro poznati Nick Stokes te Sara Sidle koji neumorno progone zločince, zatim nekadašnji duhoviti tehničar koji sada rješava zločine oslanjajući se na iskustvo i intuiciju Greg Sanders te kći zamjenika šerifa Ecklieja Morgan Brody.

Članovi CSI ekipe i u novim će nastavcima blisko surađivati s kapetanom Jimom Brassom, zatim s vrhunskim patologom dr. Albertom Robbinsom te s tehničarima forenzičkog laboratorija Henryjem Andrewsom i svestranim Davidom Hodgesom koji često kolegama ide na živce, ali uvijek vrhunski odradi posao.

Prvu epizodu nove 13. sezone serije “CSI: LAS VEGAS” gledajte 13. listopada na Drugom programu HTV-a u 23 sata i 35 minuta.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.