RTL Kockica nominirana za prestižnu nagradu

Iako se ne emitira ni punu godinu, kvalitetu prvog hrvatskog specijaliziranog kanala za djecu, obitelj i mlade već je prepoznala i međunarodna struka!

RTL Kockica voditelji

Najmlađi član RTL-a Hrvatska koncem ove godine mogao bi dobiti i svoje prvo međunarodno priznanje za kvalitetu svog programa kojim uveseljava gledatelje svih dobnih skupina, ponajprije zabavno-edukativnim emisijama poput „Mali svijet“, „Vremeplov“ i „Mala sportska akademija“, kao i brojnim, vrlo popularnim crtanim serijalima i obiteljskim filmovima u kojima mogu uživati cijele obitelji. Kvalitetan i vrlo šarolik sadržaj RTL Kockice prepoznala je i Eutelsat televizijska organizacija koja je prvi specijalizirani kanal za djecu, obitelj i mlade u Hrvatskoj ove godine nominirala u kategoriji za najbolji dječji kanal!

Eutelsat organizacija, donedavno poznata kao Hot Bird, putem svoje flote od 30 geostacionarna satelita objedinjuje više od 120 različitih televizijskih kanala na području Europe i Bliskog istoka, te dijela Afrike i Azije, a već 17. godinu zaredom dodjeljuje jedinstvene, međunarodne televizijske nagrade u deset programskih kategorija. Osim što će poseban žiri, sastavljen od neovisnih međunarodnih stručnjaka za medije, dati svoj glas u svim kategorijama, izuzetno se cijeni i glas publike koja za svoj omiljeni kanal može glasati i putem interneta (http://www.eutelsattvawards.com/voting/childrens) sve do 31. listopada 2014.

Dobitnici ovih prestižnih nagrada bit će otkriveni na svečanoj dodijeli „Noć satelita“ koja će se održati 28. studenoga u Rimu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.