Krimi serije na Pickboxu

15.10.2014

Serije


Pickbox je SVOD regionalna usluga koja korisnicima omogućava online gledanje TV serija i filmova preko računala, tableta ili pametnog telefona. Nikako ne propustite kriminalističke serije koje vam predstavljamo!

Sherlock s02

SHERLOCK (Sherlock)

Suvremena verzija najpoznatijeg detektiva na svijetu držat će vas prikovane za sjedala od prve sekunde, čak i ako vam ne spomenemo da su u glavnim ulogama fantastični Benedict Cumberbatch i Martin Freeman. Savršeno ugođen, BBC-jev moderni Sherlock kriminalni je užitak za oči.

Adresa 221B Baker Street, na kojoj živi Sherlock, danas je jednako poznata kao i 10 Downing Street, adresa britanskog premijera, a London nije samo kulisa, nego dodatni šarm moderne priče o slavnom detektivu Sherlocku Holmesu. Ako se zateknete u Londonu, možete poći na turističku Sherlock-turu i obići sva mjesta iz serije i knjige ili, još bolje, odgledati sve epizode na Pickboxu čak i ako se ne spremate na put u britansku prijestolnicu.

Pravednik

PRAVEDNIK (Justified)

Da bi izbjegao nečasni otpust jer je upucao kriminalca kojeg je istraživao, šerif Raylan Givens pristaje na premještaj u siromašni rudarski gradić u Kentuckyju, u kojem je i odrastao, a gdje ga spasiti mogu samo čvrsti stavovi i sigurna ruka na okidaču.

Raylan Givens nekonvencionalno provodi pravdu u gradiću Lexingtonu u Kentuckyju, gdje u maniri najboljih i najbržih revolveraša Divljeg zapada uvodi red, na strani je nezaštićenih, uvijek spreman obraniti čast žena i suprotstaviti se opasnoj obitelji Crowder i njihovim kriminalnim poslovima. Kao u pravom mačo-vesternu, u Pravedniku ne nedostaje akcije, opasnosti, ali i ljubavnih zapleta s neosvojivim ženama, a sve to jamči odličnu zabavu.

Frostov pristup

FROSTOV PRISTUP (A Touch of Frost)

Avanture inspektora Jacka Frosta (Jason David), neuobičajenog policijskog detektiva koji simpatizira gubitnike i više se oslanja na intuiciju nego na policijsku proceduru, obvezno su gradivo za istinske ljubitelje britanskih krimića. Saznajte zašto je baš Frost među najdugovječnijim kriminalističkim serijama na BBC-ju.

Možda je samo u prvom susretu s ovom serijom neobično starijeg brata Trottera gledati kao naoko smušenog detektiva Jacka Frosta, potpuno nevještog s policijskim procedurama i papirologijom, ali zato neusporedivog uma koji rješava najkompliciranije slučajeve. Privlačnost Jacka Frosta provlači se medijima još od davne 1977. kad se njegov lik pojavio u radiodrami na programu BBC Radio 4. Serija razvija ovisnost, a Pickbox je tu s 14 sezona.

Mladi inspektor Morse

MLADI INSPEKTOR MORSE (Endeavour)

Oštrouman i svojeglav, s istančanim osjećajem za pravdu, mladi je Morse vrhunski kreiran užitak svim ljubiteljima britanskih krimića. Smješten u Oxford 60-ih, ovaj briljantni krimić prethodi kultnoj BBC-jevoj seriji Inspektor Morse koju ste mogli pratiti i kod nas.

Kad se gledatelji nisu mogli zasititi inspektora Morsea, autori su napravili seriju o početku detektivske karijere Endeavoura Morsea u policijskoj stanici u Oxfordu. Osim s Morseovim početkom karijere, u seriji se upoznajemo s britanskom provincijom u šezdesetima te postupnim prodorom moderne glazbe, poput džeza i rocka, koju je konzervativna sredina doživljavala kao zločin. Izazov za mladog Morsea još je veći jer se osim predrasuda u policiji i izvan nje suočava i s bivšim kolegama iz studentskih dana i istim tim Oxfordom, a oni ga podcjenjuju jer je odbacio akademsku karijeru.

Taoci

TAOCI (Bnei Aruba)

Odlična triler-drama izraelske proizvodnje osnova je nedavno prikazane CBS-ove serije Taoci. Snimana u Jeruzalemu i okolici, sa zapletima koji su vrlo bliski stvarnosti, Taoci su napeta vožnja kriminalnim podzemljem koja postavlja mnoštvo pitanja, ali odgovara samo na ona lakša.

Ako volite gledati originale, poput danskog Ubojstva (Killing) ili dansko-švedskog Mosta (Bridge), ne treba dodatna preporuka osim napomene da je iz iste radionice izašla i originalna hit-serija Domovina koju smo također gledali u američkoj obradi (Homeland) s odličnim Damianom Lewisom.

Oglasi
, , , , ,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s