Kud puklo da puklo: izbori u Oštrovcu

15.10.2014

TV najave


U Mili je spas! Mudrost u koju vjerujemo! Glas za sve nas! – redom su parole koje se ovih dana mogu vidjeti i čuti u ličkom selu Oštrovac, glavnom mjestu radnje popularne serije “Kud puklo da puklo”.

KPDP izbori

U tijeku su političke kampanje u kojima se za čelo Predsjednika mjesnog odbora bore Mile, Sveto, a u borbu im se ovih dana priključuje i Barbara.

U tu svrhu cijelo selo oblijepljeno je izbornim plakatima, a zbog same izborne utrke događa se i niz zavrzlama, sukoba, ali i komičnih situacija. Barbara je već pokazala svoje političke ambicije, a to potvrđuje i njena povrijeđenost nakon što ju je Sveto degradirao u običnu ‘roštilj – djelatnicu’ na političkom mitingu. Naime, Barbara je puno vremena i truda uložila u svoj izgled, nadala se ljudima obratiti s bine, a Sveto ju je stavio da vrti ćevape te si kontinuirano pripisuje sve uspjehe.

Barbara će ipak ostati lojalna Sveti, no kada se tijekom sučeljavanja razotkrije da se Sveto koristi plagijatom projekta kojeg je Krešo pisao za Milu, birači se odriču Svete. U tom trenutku Barbara se odlučuje kandidirati kako bi ga spasila te ga u slučaju pobjede stavila za zamjenika.

Što je sve Barbara spremna učiniti te koliko daleko ići, vidjet ćemo u narednim epizodama, ali jedno je sigurno – i Mile i Stipe sve više počinju shvaćati koliko je zapravo Barbara opasan protivnik.

Kampanja svih kandidata je u punom jeku, a tko će kako privući birače, i tko će na posljetku odnijeti izbornu pobjedu i postati Predsjednik mjesnog odbora vidjet ćemo u novim uzbudljivim nastavcima serije “Kud puklo da puklo”!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s