Pun p’jat: Luka Nižetić u kulinarskoj avanturi

17.10.2014

TV emisije, TV najave


“Kuhanje nije bauk, kuhati može svatko, a Luka će Vam pokazati kako.” Nova TV donosi kulinarsko zabavnu emisiju koja će obojiti naša nedjeljna popodneva. Naš domaćin bit će pjevač Luka Nižetić.

Luka Pun pjat

Luka Nižetić nam se u “Celebrity MasterChefu” prvi puta predstavio u novom svjetlu, kad je umjesto mikrofona primio kuhaču. Svojim je talentom očarao strogi žiri, kolege i gledatelje. U emisiji “Pun p’jat” vodi nas u novu avanturu u kojoj ćemo zasigurno uživati i naučiti spravljati jela za ‘prste polizat’.

Luka će nam predstaviti svu ljepotu kuhanja kroz tri rubrike:
1. PUN P’JAT – uz zanimljive goste, Lukini prijatelji i kolege iz javnog života, Luka će spravljati glavno jelo
2. PRAZAN FRIDŽ – pripravljat će se nešto jednostavnije jelo često napravljeno od ‘ostataka’ hrane. Luka ima naviku da kombinira što god nađe u hladnjaku i da ništa ne baca, a nas će naučiti zanimljivim trikovima.
3. SLATKA TAJNA – rubrika u kojoj će se pripravljati Lukini najdraži deserti, često će se vratiti u djetinjstvo i naučiti nas spravljati fine i jednostavne delicije.

Osim toga, kroz emisiju će se provlačiti i prilozi u kojima će Luka istraživati zanimljivosti o namirnicama koje su sastavni dio njegovih recepata praćeni izjavama stručnih osoba poput nutricionista, profesionalaca ali i lokalnih eksperata i osebujnih sugovornika kompetentnih za temu o kojoj se govori.

U većina Lukinih jela primijetit će se utjecaj njegove majke Tamare čije se kuhanje većinom temelji na tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji. No, ne znači da nećemo Luku vidjeti i u spremanju jela koja svoja ishodišta nalaze u drugim kulturama.

Ne propustite novi kulinarski show “Pun p’jat” s Lukom Nižetićem od 26. listopada na Novoj TV!

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s