Uredništvo – treća i posljednja sezona

27.10.2014

Serije, TV najave


HBO s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru treće i posljednje sezone serije iz originalne produkcije „Uredništvo“ čija će prva epizoda premijerno biti prikazana na HBO-u, u ponedjeljak, 10. studenog u 21:05.

Uredništvo 3

Uredništvo autora Aarona Sorkina („Oscarom“ nagrađenog scenarista „Društvene mreže“) zalazi iza kulisa burnoga programa kabelskih vijesti fiktivne TV-mreže „Atlantis Cable News“ (ACN) i prati živote ispred i iza kamera njezina jetkoga voditelja (Jeff Daniels), izvršne producentice (Emily Mortimer), osoblja uredništva (John Gallagher, Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Olivia Munn, Dev Patel i drugi), šefa odjela za vijesti (Sam Waterson) te izvršne direktorice i predsjednika matične tvrtke (Jane Fonda i Chris Messina).

Kad smo zadnji put posjetili uredništvo vijesti, Barack Obama ponovno je izabran za predsjednika, a Will i Mac objavili su zaruke nakon što su njihove ostavke (nakon debakla u vezi s Genovom) bile odbijene. Počinjući pet mjeseci nakon završetka druge sezone, posljednja sezona Uredništva obuhvaća nekoliko stvarnih novinarskih priča dok se usredotočuje na dvije glavne fiktivne narativne linije: moguće preuzimanje i borba za kontrolu ACN-a te posljedice Neilova prihvaćanja povjerljivih dokumenata iz tajanstvenoga vladina izvora (a la Edward Snowden). Dok se uručuju pozivi na sud i kolaju glasine o nasilnome preuzimanju kompanije, tim Uredništva udvostručava napore da budu dobri izvjestitelji u sve konkurentnijem digitalnom svijetu, gdje „tweetovi“ i „Instagram“ često imaju prednost pred staromodnim profesionalizmom.

Prva epizoda hvaljene dramske serije će u periodu od 10. studenog do 9. prosinca biti dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO.

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s