IN magazin kod Dejana Lovrena u trening kampu

Dejan Lovren je prvi put ugostio hrvatsku TV ekipu u trening kampu engleskog kluba Liverpool. U intervjuu za inMagazin poznati nogometaš otkriva kako mu se sviđa Engleska, koliko mu znači podrška supruge te koliko ga je usrećilo očinstvo.

Lovren IN magazin

Dejan Lovren, otac dvogodišnje djevojčice, tvrdi kako ga je očinstvo jako promijenilo: „Zaista mislim da sam najbogatiji čovjek na svijetu. Obožavam kada je dovedem i odvedem u vrtić, jako puno vremena provodim s njom“.

Za suprugu kaže da je najviše poštuje zbog toga što se odrekla puno toga zbog života u inozemstvu: „Moraju ljudi shvatiti da je to težak život. Nije to tako lako, otići u inozemstvo. I ona se puno toga odrekla , kao što sam se i ja. Ni ona ne viđa svoju obitelj koliko bi voljela i zbog toga je poštujem. Znam da joj je nekad teško, ali jednostavno to je život. Ne može sve bit savršeno.“

Kakav je osjećaj biti igrač engleske momčadi otkrio je novinarki IN magazina, ali i prokomentirao kako se osjećao kada su izašle golišave slike njega i njegovih suigrača koje su objavljene za vrijeme Svjetskog prvenstva.

Ne propustite pogledati intervju s Dejanom Lovrenom već danas u IN magazinu!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.