Andrea Bocelli ekskluzivno u IN magazinu

Novinarka IN magazina bila je u posjeti jednom od najpoznatijih glasova svjetske glazbene scene. Andrea Bocelli i supruga Veronika ugostili su ju u svojoj luksuznoj vili na toskanskoj obali.

Andrea Bocelli INmagazin

Popularni talijanski tenor ispričao je novinarki Maruši Stamać kako mu je bilo pjevati na vjenčanju njegova prijatelja Georgea Clooneyja te otkrio kako je za nastup na svojoj svadbi angažirao sam sebe. Raspričao se i o svojim sinovima koji ne dijele njegovu strast prema pjevanju te o supruzi koja mu je ujedno i menadžerica. Kako kaže, oni su mu ujedno najveća snaga, uz majku koja je imala težaki život, ali nikada nije odustala. Čak ni onda kad su joj doktori savjetovali kako bi joj bilo najbolje pobaciti Andreaa, ona to ipak nije učinila. Zbog tog plemenitog čina, ističe kako joj se posebno divi.

O tome kako život zna biti nepredvidljiv, govori Andrea koji je diplomirani pravnik te ističe da je na koncu pravi put, onaj glazbeni, ipak pronašao njega. Popularni pjevač uskoro će treći put posjetiti Hrvatsku, a uz njega će na zagrebačkom koncertu nastupiti i 2 Cellos, koje je okarakterizirao kao vrlo talentirane glazbenike.

Ne propustite pogledati ekskluzivan intervju u sutrašnjem inMagazinu u 17:25.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.