Lud, zbunjen, normalan – osma sezona

Ne propustite nove zgode u legendarnoj obitelji Fazlinović, u premijernoj osmoj i najluđoj sezoni serije “Lud, zbunjen, normalan” do sada!

Lud zbunjen normalan 8

Izet, Faruk i Damir, tri su generacije već svima poznate obitelji Fazlinović. S novim nastavcima dolaze i nove zgode i nezgode ove jedinstvene obitelji, a pridružit će im se i neki novi likovi. Osim Zlatana Zuhrića i Ksenije Marinković, u jednoj epizodi serije vidjet ćemo i glumicu Sanju Vejnović.

Iako su svi mislili da su Fazlinovići stradali u avionskoj nesreći na putu za Stockholm oni su igrom slučaja ipak uspjeli preživjeti. Naime, radi Faruka su zakasnili na avion. U međuvremenu, u Sarajevu, vjerujući da su oni poginuli, svi će pokušati okoristiti se njihovim stvarima. Jedan od kolovođa je Samir kojeg u seriji utjelovljuje glumac Emir Hadžihafizbegović.

U produkciju Akord dolazi Bahro Burek kojeg glumi Zlatan Zuhrić. Burek je scenarist i tv producent koji dolazi s prijedlogom da snimaju tv seriju. Da bi dobio posao, Faruk mora kupiti HD kameru, radi čega postaje spreman na sve, čak i da se bavi prostitucijom. Te će mu „poslove“ sređivati Indira (Jasna Beri). Mentor (Ilir Tafa) u novoj sezoni nasljeđuje dva milijuna eura, ali ne želi da to itko sazna.

Nakon što dogovore snimanje serije, Faruk će preuzeti redateljsku palicu, Izet vodi financije, a s Marijom dogovaraju da scenografiju postave u prostor kavane San Remo. Glavna ženska uloga pripast će Barbari (Đana Pinjo). Iz Amerike dolazi Čombetov brat Kufe (Ljubomir Bandović), koji počinje raditi kao tonac u produkciji.

Damir i Barbara žele obnoviti svoju vezu, te planiraju veliko vjenčanje. Međutim, iznenadit će ih informacija da nikada i nisu bili razvedeni. Faruk i Senada, također, žele obnoviti svoju vezu, ali im stvari ne idu na ruku. Izet je u vezi sa Ružom (Ksenija Marinković), Barbarinom mamom. Kako su svi protiv te veze, naročito Damir i Barbara, oni odlučuju viđati se u tajnosti. Njihova ljubavna idila će trajati sve do trenutka dok Izet ne shvati da je ona ‘titomrzac’. Izet radi zdravstvenih problema odlučuje ipak otići u Švedsku na operaciju. Da bi osigurao novac za operaciju, on prodaje stan i to ne bilo kome.

Najpopularnija humoristična serija već je u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima, a njezini obožavatelji željno očekuju novu, osmu sezonu!

Novi likovi i epizodisti:

Bahro Burek (Zlatan Zuhrić) – scenarist i TV producent, upravo se vratio iz Londona, dolazi kod Faruka s idejom i scenarijem za tv seriju. Ubrzo, uspijevaju dogovoriti sve detalje i kreću u snimanje.

Ruža (Ksenija Marinović) – Barbarina mama. Stupa u vezu sa Izetom, a kako ostali članovi obitelji Fazlinović smatraju da je potpuno neprirodno da se Džebrini baka i djed zabavljaju, oni svoju vezu pokušavaju držati u tajnosti.

Kufe (Ljubomir Bandović) – Čombetov brat koji se vraća iz Amerike.

Biljana (Sanja Vejnović) – Farukova profesorica iz srednje škole u koju su svi bili zaljubljeni. Ona i danas izgleda sjajno, te nastaje utrka između Faruka i Izeta koji će osvojiti njeno srce, ali ni ne slute da ih ona želi iskoristiti.

Ne propustite nove nastavke omiljene humoristične serije “Lud, zbunjen, normalan” od 3. studenoga od 22:05 na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.