Sjeme života (Extant) s Višnjićem i Halle Berry

30.10.2014

Serije


S Pickboxom zavirite u ne tako daleku budućnost u kojoj Goran Višnjić i Halle Berry kao bračni par spašavaju svoju obitelj, ali i čovječanstvo. Uz to se Molly iz misije u svemiru vraća trudna, iako je u svemirskoj kapsuli svih 13 mjeseci misije provela potpuno sama.

Sjeme života

Upravo su bebe izvanzemaljci i djeca roboti s umjetnom inteligencijom savršeni začin svake znanstvenofantastične priče, ali “Sjeme života” ponajprije je obiteljska priča. Budućnost u seriji nije utopija ni zajednica u kojoj je sve loše, nego se naslanja na globalnu paranoju i teoriju zavjere kako bi se vratila obiteljskim korijenima i životu koji nije moguće uništiti.

Steven Spielberg, izvršni producent serije, kaže da ga je na prvu privukla Mollyna priča o odnosu sa suprugom i što se događa kada se ona vrati doma trudna, ne znajući tko je otac. Što je još gore, otac možda uopće nije živo biće. Stvar je dodatno intrigantna s obzirom na to da su Molly i njezin suprug godinama pokušavali začeti vlastito dijete, što je bilo nemoguće jer ona nije mogla zatrudnjeti. Upravo zbog toga John (Goran Višnjić) razvija robota umjetne inteligencije kojeg odgajaju kao vlastitog sina.

Spielberg nije želio precizno odrediti kada se u budućnosti odvija radnja serije. Automobili izgledaju kao da je riječ o vrlo bliskoj budućnosti, kao i općenito okružje u kojem se “Sjeme života” odvija. Želio je da se gledatelji mogu uživjeti u seriju, da svijet ne bude odbojan jer izgleda kao nešto nemoguće.

Budući da gledatelji vole gledati serije koje ih iznenađuju, šokiraju i uzbuđuju, nećemo otkriti više od podatka da upravo sve to ima “Sjeme života” i da je najavljeno snimanje nove sezone.

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s