Završni udarac – sedma sezona

Omiljena detektivka Kyra Sedgwick od 24. studenoga vraća se na ekrane Hrvatske televizije u novim intrigantnim slučajevima premijerne 7. sezone popularne serije “Završni udarac”.

Završni udarac

Dobitnica nagrada Emmy i Zlatni globus Kyra Sedgwick ponovno je s vama u ulozi ženstvene, snažne i pomalo nekonvencionalne zamjenice pomoćnika načelnika Brende Leigh Johnson, koja svojim iznimnim metodama uspijeva razotkriti najgore i najopasnije “face” s druge strane zakona. U Los Angeles je stigla iz Atlante kako bi vodila Odjel teških zločina, specijalnu jedinicu Policijske uprave koja u Los Angelesu rješava najvažnije i najsloženije slučajeve.

Istražiteljici Brendi Leigh Johnson i u novim nastavcima pridružuje se izvrsna glumačka ekipa, višestruko nominirana za Nagradu udruženja glumaca (SAG Award). Nove kušnje, građanska tužba, velika reorganizacija Odjela, novi šef i neočekivana tragedija samo su neki od problema s kojima se Odjel teških zločina susreće na početku nove sezone. Uz to, Brendina bi se karijera mogla naći na ledu zbog njezinih nekonvencionalnih metoda.

U 1. epizodi koja je na rasporedu 24. studenog u 23:50 na Drugom programu, Brenda i njezina ekipa istražuju ubojstvo hip hop glazbenika i šestero slučajnih prolaznika.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.