Zuhra u seriji Lud, zbunjen, normalan

19.11.2014

TV najave


Nove epizode popularne humoristične serije “Lud, zbunjen, normalan” osim starih, već svima omiljenih likova, donijeli su nam i neke nove.

Zuhra i Bandović LZN

Imamo priliku upoznati Bahru Bureka, osebujnog scenarista i TV producenta koji se vratio iz Londona, a kojeg u seriji utjelovljuje Zlatan Zuhrić Zuhra. Burek je došao kod Faruka s idejom i scenarijem za TV seriju, te vrlo brzo kreću u snimanje. Seriju treba i prodati, stoga ovaj tandem ulazi i u pregovore s televizijskom kućom, a kako će proći snimanje prve epizode i hoće li uspjeti seriju na kraju nekomu i prodati, tek ćemo vidjeti u uzbudljivim novim nastavcima serije.

Osim Zuhre, u ulozi Čombetovog brata koji se vraća iz Amerike, moći ćemo vidjeti glumca Ljubomira Bandovića. Koje sve peripetije će izazvati Kufe, te kako će se snaći u Sarajevu nakon povratka iz Amerike, vidjet ćemo u premijernim nastavcima osme sezone koju gledatelji svakodnevno imaju priliku pratiti od ponedjeljka do srijede nakon serije “Kud puklo da puklo” na Novoj TV.

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s