Tree Hill – deveta i posljednja sezona

25.11.2014

Serije, TV najave


Od 2. prosinca junaci serije “One Tree Hill” ponovno su s vama u novim epizodama devete, posljednje sezone ove popularne uspješnice.

Tree Hill 9

Stigli smo i do devete i posljednje sezone Tree Hilla. Nakon gotovo dvjestotinjak epizoda prepunih životnih izazova, avantura i ljubavnih zapleta susrećemo se s novim nadama, kušnjama i rizicima glavnih likova koji pokušavaju pronaći i odrediti svoje životne ciljeve i pronaći sreću. Priča se u posljednjoj sezoni vraća životnim preokupacijama koje su posebno važne junacima Tree Hilla, a to su težnja za ljubavlju, radošću, zdravljem, prijateljstvom, uspješnom karijerom i skladnom obitelji.

Na početku devete sezone upoznat ćemo svakodnevicu novopečenih roditelja blizanaca, Brooke i Juliana, koji se raduju izazovima budućnosti. Nathan i Haley dobili su malenu Lydiju, no hoće li moći zaštititi Jamieja od najveće prijetnje u njihovom životu, Nathanovog oca Dana Scotta? Clay i Quinn izlaze iz proteklih bitaka jači nego ikada, ali sada drukčiji demoni predstavljaju prijetnju njihovoj vezi. Chase se vraća iz vojske, no njegova veza s Alex naći će se na kušnji. A i Chris Keller se vratio u grad…

To su samo neki od izazova koji stoje pred junacima “Tree Hilla”, a što će se događati u novim epizodama, gledajte od 2. prosinca na Drugom programu HTV-a u 18 sati i 55 minuta.

Oglasi
,

About Moja TV

Moja TV je online od 15. 5. 2006. godine, a u protekle četiri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve objave od Moja TV

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s