Ubojstvo – treća sezona

Ova televizijska uspješnica dosad je prikazana u dvadesetak zemalja diljem svijeta, a u SAD-u je snimljena vrlo hvaljena američka inačica serije.

Ubojstvo 3

Nova, treća sezona “Ubojstva” nimalo ne zaostaje za prethodnim, priča je intrigantna, inteligentno zamišljena i vrhunski producirana, a napetost raste iz epizode u epizodu.

Pred glavnom junakinjom, višom inspektoricom Sarom Lund, koju sjajno tumači Sofie Grabol, još je jedan vrlo zamršen slučaj. Od rutinskog početka, istraga je odvodi u svijet financija i nacionalne politike, a intenzivna potraga za ubojicom dovodi do fascinantnog otkrića. Naoko sasvim nasumično ubojstvo na odlagalištu otpada u kopenhaškoj luci upliće je u smrtonosnu mrežu koja uključuje brodarskog i naftnoga giganta tvrtke Zeeland. Njezin vlasnik je milijarder Robert Zeuthen, čija obitelj upravlja golemim poslovnim carstvom već tri naraštaja. Pritom Sarah Lund susreće i bivšu ljubav, Mathiasa Borcha, koji radi za Obavještajnu službu te smatra da je ubojstvo u luci zapravo priprema za pokušaj atentata na premijera.

Tijekom 10 epizoda ove sjajne serije pratit ćete posljedice okrutnog zločina s kojim su na različite načine povezane moćne gradske strukture Kopenhagena. U istragu će biti umiješani ljudi iz svih slojeva društva, a potraga za ubojicom rezultirat će otkrivanjem mračne tajne zbog koje će se na kocki naći životi premijera, Roberta Zeuthena i Sare Lund.

Prvu epizodu premijerne treće sezone “Ubojstva” gledajte 1. prosinca od 21 sat na Drugom programu HTV-a.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.