Božićna čarolija na Doma TV-u

Omiljeni specijalizirani kanal Doma TV ovog prosinca svojim gledateljima donosi zvučne filmske naslove. Kako pobijediti zlo, učvrstiti ljubav, povjerovati da se i nemoguće ostvaruje saznat ćemo kroz prigodne filmove Doma TV-a tijekom nadolazećih blagdana uz nezaboravnu božićnu pustolovinu.

Ništa bez praznika

Božićna čarolija je svuda oko nas. Dobro otvorite oči da vam ne bi promakla. U drami “Božićna lekcija” redatelja Toma McLoughlina, saznajte na kakav način je božićna čarolija posjetila Franka. Nakon što sazna da ga žena vara i da želi rastavu, Frank gubi tlo pod nogama. Kako se ne bi osjećao usamljeno za vrijeme praznika, odlučuje volontirati kao Djed Mraz i time potisnuti svoju tugu. Ubrzo upoznaje djevojku Donnu te mu se život okreće na način na koji nije mogao ni sanjati.

Vaša snježna kugla vjerojatno vas neće odvesti u drugi svijet, ali kako je u filmovima sve moguće, mlada djevojka nakon što joj je susjed darovao magičnu kuglu, u filma “Savršeni Božić“, biva prebačena u zemlju iz snova u kojoj uvijek vlada božićni ugođaj.

U filmu “Božićna zbrka“, Rudolfa, prva kćer Djeda Mraza potajno prodaje dijelove Sjevernog Pola želeći ga potpuno preuzeti i zamijeniti očevu božićnu radionicu novim kasinom. No, na sreću na scenu nastupaju Kristin, izgubljena kći Djeda Mraza, koja se zajedno sa svojom djecom vraća na Sjeverni pol. Vidjet ćemo hoće li uspjeti u naumu da spase Božić i ponovno podignu selo.

Nemojte se prestrašiti krize kasnih srednjih godina Djeda Mraza iz filma “Božić u opasnosti“. Iako je star i umoran od odgovornosti svog posla, on ima osobu kojoj želi prepustiti svoj posao, svojoj dragoj kćeri Mary. Mary je rastrgana između obiteljskog posla i njenog života u New Yorku. Situacija postaje još stresnija kada Teri, tajanstvena, nova doseljenica odluči kako ona želi postati novi Djed Mraz. Može li Mary na vrijeme ispraviti stvari i spasiti Božić?

Štrajk na Božić

Tko ne voli božićne praznike? Cijela obitelj na okupu, zajednička druženja s najmilijima uz neizostavan topli duh Božića pun dobre volje. Zabavite se uz “Ništa bez praznika“, film o božićnom okupljanju mnogobrojne obitelji Rodriguez. Za Jesseja, povratak kući znači susret sa starom ljubavi koja mu ne može oprostiti odlazak. Njegova starija sestra Roxanna, glumica u usponu, već godinama pokušava uspjeti, no to joj baš ne polazi za rukom. Na žalost majke Anne, najstariji brat Mauricio dovodi svoju ćudljivu suprugu koja bi radije potencirala karijeru nego odgajala dijete. U jednom će se tjednu slaviti tradicija, razotkriti neke tajne ali i donijeti bitne životne odluke.

U odličnoj božićnoj drami “Štrajk na Božić” upoznajte supermamu Joy, koja sve uvijek radi za svoju obitelj, ali ovog Božića štrajka. Kako njezin suprug i njezina djeca ne cijene dovoljno njen rad, ove godine će se sami morati potruditi oko ukrašavanja, kupnje, zamatanja darova te pečenja za Božić jer ona neće ništa napraviti. Nikako ne propustite pogledati hoće li im to poći za rukom.

Poslastica za kraj godine – klasik koji je od Charltona Hestona napravio megazvijezdu i osvojio rekordnih 11 Oscara – film “Ben Hur” i jedan od najvećih američkih klasičnih filmova koji je osvojio 10 Oscara uključujući onaj za najbolji film, najbolju glumicu i sporednu glumicu – romantična drama “Zameo ih vjetar“.

Doma TV poziva svoje gledatelje na nezaboravnu božićnu pustolovinu!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.