Usred ničega (The Middle) i Simpsoni na RTL-u 2

Kako bi ovo predbožićno i božićno vrijeme bilo puno smijeha i zabave, pobrinuo se RTL 2 koji svojim gledateljima od prosinca poklanja dvije nove serije u svome programu: “Simpsoni” i “Usred ničega” zabavljat će gledatelje svake subote i nedjelje od 6. prosinca.

Simpsoni

Od 18:10 sati svake subote i nedjelje ljubitelji animiranih TV serija smijat će se zgodama i nezgodama popularnih Homera, Marge, Barta i Lise Simpson, i to uz dvije epizode zaredom. “SIMPSONI” su animirana TV serija, dobitnica Emmyja koju je stvorio Matt Groening, za TV kuću FOX. Serija je postala jedna od prvih velikih hitova te TV kuće, a uz to je i jedna od najuspješnijih televizijskih serija u povijesti tog medija. Karakterizira je satirička parodija američkog načina života. Prikazuje cjelovitu američku kulturu i društvo, a često se koristi šalama na vlastiti račun. Sami Simpsoni utjecali su na popularnu kulturu. Fraze iz serije počele su se koristiti i u stvarnom životu, a usklik “d’oh!” može se pronaći u rječniku engleskog jezika. Simpsoni su utjecali i na mnoge animirane serije za odrasle tijekom kasnih 1990-ih kao što su South Park i Obiteljski čovjek. Simpsoni su najdugotrajnija američka animirana TV serija. Od njihovog prvog prikazivanja 17. prosinca 1989. emitirane su 552 epizode kroz 25 sezona, a RTL 2 emitirati je kreće od 17. sezone.

Nakon Simpsona na programu RTL-a 2 svake subote i nedjelje od 19:05 sati gledatelji će upoznati obitelj Heck iz humoristične serije “USRED NIČEGA“, a koja će biti emitirana dvije epizode zaredom. Humoristična serija ABC-ja, priča priču iz perspektive mame Frankie Heck.

Usred ničega

Heckovi su srednjoklasna obitelj koja živi u predgrađu Indiane. Mama Frankie radi u lokalnoj prodavaonici automobila i volontira za školu dok otac Mike radi u kamenolomu i životu pristupa puno ležernije nego Frankie. Najstariji sin Axl, mrzovoljan je srednjoškolac i troši vrijeme drijemajući i lutajući po kući bez majice dok je Sue, starija kćer, više štreberski tip koja se pokušava uklopiti u dobro društvo u školi. No, to joj ne uspijeva zbog Axla koji joj je stalno negdje za petama i izruguje se, što naravno, ne pridonosi njezinom imidžu koji pokušava stvoriti kako bi bila cool. Najmlađi sin Brick još je u osnovnoj školi, ali već pati od tjeskobe druženja s ljudima te uz to ima i neobičnu naviku ponavljati riječi koje je netom izgovorio sebi u bradu, glasnim šaptom. Glavna uloga pripala je Patriciji Heaton (Frankie Heck), poznatoj i po ulozi u humorističnoj seriji “Raymond”, gdje je glumila Raymondovu suprugu Debru Baron, te Neilu Flynnu (Mike Heck), također poznatom i po ulozi domara u seriji ‘Stažist’.

Prosinac na RTL-u 2 gledatelje će zagrijati i serijom “Kako sam upoznao vašu majku“, koja će ići od ponedjeljka do petka u 20:00 sati, umjesto “Moderne obitelji”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.