RTL: 25 dana Božića uz filmske premijere

I ove godine u predbožićno vrijeme RTL će upotpuniti blagdanski doživljaj svojih gledatelja te u domove donijeti obiteljsku zabavu i prigodnu atmosferu!

The Hobbit: An Unexpected Journey

Već 5. prosinca čeka nas prvi u nizu filmova kojim počinjemo odbrojavanje. Radi se o kultnoj komediji Joea Dantea iz 1984. – „Gremilini“ o čudnovatom i slatkom Gizmu i njegovim ne-tako-pristojnim potomcima. Spomenimo da je Chris Columbus, koji se našao u redateljskoj stolici u „Sam u kući 2“, u „Gremlinima“ potpisao scenarij. Vjerojatno najpoznatiji Disneyev animirani mjuzikl „Kralj Lavova“ na programu je u subotu 6. prosinca od 20 sati, a u nedjelju 7. prosinca čeka nas najveći božićni blockbuster bez kojeg predbožićno vrijeme jednostavno ne bi bilo potpuno – „Sam u kući“! Naravno, do Božića ćemo imati priliku pogledati i ostala tri nastavaka ovog klasika, ali i po prvi puta na malim ekranima „Sam u kući 5“ (Home Alone: The Holiday Heist), posljednji nastavak snimljen 2012. godine.

No peti dio „Sam u kući“ samo je jedna od TV premijera koje nas očekuju u prosincu u udarnom terminu! „Hobit: Neočekivano putovanje“ Petera Jacksona, prvi dio fantastične trilogije J.R.R. Tolkeina odvest će nas u Međuzemlju, u pustolovinu koja je prethodila događajima iz „Gospodara prstenova“ te nas upoznati s hobitom Bilbom Bagginsom (Martin Freeman), dok ćemo „Božićnu priču o igračkama“ (Toy story that time forgot), koja ima premijeru danas u Americi, svega par tjedna kasnije moći pogledati na RTL Televiziji!

Pingvini gospodina Poppera

I obiteljska komedija „Pingvini gospodina Poppera“ (Mr. Popper’s Penguins“) s Jimom Carreyem po prvi put će biti prikazana na jednoj hrvatskoj televiziji, u kojoj će nas Carrey na svoj jedinstveni način okružen pingvinima nasmijati do suza. Disneyeva „Božićna priča“ (A Christmas Carol) još jedna je TV premijera, u kojoj je Jim Carrey, u klasičnoj priči Charlesa Dickensa i režiji Roberta Zemeckisa („Povratak u budućnost“) ponio glavnu ulogu, dok mu društvo mu prave Gary Oldman i Colin Firth.

Komedija „Mentori za nevolje“ s Paulom Ruddom i Seannom William Scottom, „Ljubav i praznici“ s Cameron Diaz, Kate Winslet, Judom Lawom i Jackom Balcom te prigodni klasici – „Zamka za roditelje“, „Kolo sreće“ i „Djed Božičnjak 2“ s Timom Allenom, obiteljski Disneyev hit „Knjiga o džungli“, sjajni animirani „Obitelj Robinson“, samo su dio filmske RTL-ove ponude ovoga prosinca.

I kroz dnevni program moći ćemo uživati u nizu premijera: „Opasne djevojke 2“ (Mean girls 2), „Kaubojke i anđeli“ (Cowgirls ‘n’ Angels), „Božić u Bostonu“ (Christmas in Boston), „Božićno drvce“ (Oh Christmas tree) i „Buntovnica u internatu“ (Wild Child) te se zajedno opustiti i razveseliti!

Uz priličan broj televizijskih premijera, ali i klasika te specijalnih božićnih izdanja emisija, zajedno ćemo dočekati i proslaviti najveći obiteljski blagdan godine na RTL Televiziji te 25 dana do Božića provesti zajedno!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.