Tinejdžeri izvan kontrole

Riječ je o dvije majke, koje su svojim kćerima pružile sve što bi poželjele i sve što one same nikada nisu imale: odjeću, novac i samopoštovanje. Neželjena posljedica je ta što su stvorile dvije zlobne djevojke. Kad shvate da su u tome pogriješile, ne preostaje im ništa drugo već što prije to ispraviti.

Tinejdžeri izvan kontrole

Serija “Tinejdžeri izvan kontrole” (izvorni naziv: “I Hate My Teenage Daughter”) prati dvije majke koje se boje da se njihove kćeri pretvaraju u onakve djevojke koje su njih mučile u srednjoj školi. Bojazan se brzo ostvaruje kad Annie Watson (Jaime Pressly), koja je odrasla u vrlo strogoj i konzervativnoj obitelji, počne primjećivati da je dosad dopuštala svojoj kćeri Sophie (Kristi Lauren) da radi sve što želi, a ona je to zlorabila, sramotila svoju majku i rugala joj se. Njezina najbolja prijateljica Nikki Miller (Katie Finneran), nekada nepopularna tinejdžerica s viškom kilograma koja je od sebe napravila južnjačku ljepoticu, počinje primjećivati kako je njezina kći Mackenzie (Aisha Dee) postala manipulativna.

Čak i njihovi bivši muževi nisu baš osobiti očevi. Annien bivši muž Matt nema pojma ni o čemu i potiče svog brata, odvjetnika Jacka (Kevin Rahm), da uskače (i da se Annie u njega zaljubi), a Nikkin bivši muž Gary dopušta da njihov komplicirani odnos postane još kompliciraniji kad je u pitanju roditeljstvo. Ovakve su situacije neki od glavnih izazova s kojima se Annie i Nikki moraju uhvatiti u koštac kako bi spriječile da se njihove kćeri pretvore u osobe kakvih su se one bojale kad su bile u njihovim godinama.

GALERIJA LIKOVA

ANNIE, odrasla u vrlo strogoj i religioznoj kući u kojoj nije imala gotovo nikakvu slobodu, dopušta svojoj kćeri SOPHIE da radi što želi. Anniena najbolja prijateljica NIKKI, nekada nepopularna i prezirana tinejdžerica s viškom kilograma, sada je južnjačka ljepotica koja također dopušta svojoj kćeri MACKENZIE da radi što joj je volja. U seriji također glume Eric Sheffer Stevens kao Annien bivši muž MATT koji želi biti dobar roditelj, ali uopće ne zna što to zapravo znači; Kevin Rahm kao Mattov brat JACK, Sophieina očinska figura čije bi upletanje Annie više smetalo da nije zaljubljena u njega, i Chad L. Coleman kao GARY, Nikkin bivši muž koji također pomaže u odgoju svoje komplicirane kćeri, no komplicirani odnos bivših supružnika često u tome odmaže.

Ne propustite novu humorističnu seriju vikendom od 6. prosinca na Doma TV-u te se nasmijte uz nestašluke problematičnih kćeri, tinejdžerki izvan kontrole!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.