Tragovi zločina – druga sezona

Doma TV svojim gledateljima donosi novu sezonu kriminalističke serije “Tragovi zločina” u kojoj Carrie Wells, bivša detektivka njujorške policije, pati od rijetkog medicinskog stanja koje joj daje sposobnost da se vizualno prisjeća svega, vraća se u policiju i koristi to za rješavanje zločina.

Tragovi zločina 2

U seriji “Tragovi zločina” glavnu ulogu tumači Poppy Montgomery kao Carrie Wells, zagonetna bivša detektivka koja pati od rijetkog medicinskog stanja koje čini njezino pamćenje besprijekornim. Svako mjesto, svaki razgovor, kao i svaki trenutak radosti i boli, zauvijek joj je urezan u pamćenje. Ne samo da ništa ne zaboravlja, ona ne može ništa zaboraviti osim jedne stvari, a to su detalji dana kad joj je ubijena sestra, prije mnogo godina.

Od toga dana, Carrie se trudi ostaviti svoju prošlost iza sebe, no neočekivano će se spojiti s bivšim dečkom i partnerom, detektivom NYPD-a, Alom Burnsom (Dylan Walsh), za vrijeme konzultacija na jednom slučaju ubojstva. Njegov se tim sastoji od njegove desne ruke, detektiva Mikea Costella (Michael Gaston), detektiva Roea Saundersa (Kevin Rankin), najmlađeg člana tima, i detektivke Nine Inare (Daya Vaidya), pametne i sposobne policajke. Vratiti se poslu nakon pauze za Carrie je iznenađujuće ispravno. Unatoč svojim oprečnim osjećajima prema Alu, odlučuje se trajno pridružiti njegovoj jedinici kao detektivka koja pomaže riješiti slučajeve ubojstva, od kojih je najvažniji neriješeno ubojstvo njezine sestre. Sve što mora učiniti jest sjetiti se.

Novu sezonu Carrie i Al započinju istraživanjem otmice kćeri bogatog čovjeka. Ni u ovoj sezoni tajnih misija neće nedostajati, pa će tako Carrie slijedeći tragove doći do zanimljivih zapleta u otkrivanju kriminala. Borba s najvećim zločincima, otkrivanje i najzamršenijih ubojstava, tragovi koji vode do nevjerojatnih raspleta slučajeva i u ovoj sezoni priuštit će gledateljima napete i zanimljive večeri.

Ne propustite napete i uzbudljive epizode druge sezone kriminalističke serije “Tragovi zločina” od 17. prosinca na Doma TV-u!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.