TLZP: Veliki finale najzabavnijeg TV spektakla

Jedanaest tjedana bili su najveće legende domaće i svjetske glazbene scene, a sada je vrijeme da između četiri zvijezde odaberemo najsjajniju!

Severina TLZP finale

Finalisti showa “Tvoje lice zvuči poznato” Baby Dooks, Vanda, Giuliano i Mario u velikom finalu izvest će svoje posljednje nastupe, vidjet ćemo zadnji put nevjerojatne transformacije. Gostujući član žirija bit će Severina, a kako će ocijeniti finaliste tek ćemo vidjeti. “Bit ću stroga, pravedna i najljepša, mada će mi to biti teško pored Sandre, Tome i Gorana”, komentirala je Severina svoju ulogu gostujućeg člana žirija.

“Bio je ovo jedan fantastičan put za sve nas. Cijeli show je otišao puno dalje no što smo svi očekivali”, prokomentirao je Tomo jedanaest emisija showa. Sandra je izjavila da joj je žao što se bliži kraj te dodala da će joj nedostajati ovaj svijet mašte i igre.

Maria Petrekovića vidjet ćemo u ulozi Brune Marsa, Baby Dooksa kao Katy Perry, Vandu Winter kao Rihannu, a Giuliana kao Lennyja Kravitza. Žiri će ovaj put dodjeljivati ocjene od 8-12, a natjecatelji će prema ukupnom redoslijedu do finala, dobiti startne bodove – 7 za Marija koji je najbolje plasirani finalist, 6 za Vandu, 5 za Baby Dooksa i 4 za Giuliana. Svi natjecatelji i ovaj put dobit će priliku dodijeliti po 5 bodova najboljem finalistu i tako sudjelovati u odabiru pobjednika showa.

Ostali natjecatelji nastupit će ove nedjelje revijalnom tonu, i to kao dueti. Andrea Andrassy i Minea nastupit će kao Wham, a Jasna Palić Picukarić i Ronald Braus transformirat će se u Ivanu Banfić i Dinu Merlina. Bit će zanimljivo vidjeti u koga će se ovaj put transformirati i voditelji showa Igor Mešin i Rene Bitorajac. Finalna emisija donosi i brojna iznenađenja, a među njima je i zajednički nastup svih kandidata na pjesmu “Božić dolazi”. Također, vidjet ćemo i točku koreografa i plesnog trenera showa Igora Barberića koji će sa svojim plesačima izvesti “Jingle bells Rocks” u kojoj ćemo Igora prepoznati u ulozi Grincha.

Ne propustite veliki finale showa “Tvoje lice zvuči poznato” ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.