Sanja Sajko zasjela na tron amaterskog slastičarstva

Sanja Sajko proglašena je pobjednicom druge sezone showa “Tri, dva, jedan – peci!”. U finalu se znanjem i vještinom u pripravljanju slastica borila protiv Ivane Tataj i to s čak tri recepta.

321 Sanja

Nakon rezultata 1:1, treća je slastica presudila u korist Sanje Sajko.
– “Izgleda da sam nadmašila samu sebe! Ni u najluđim snovima mi nije bilo da bi uspjela uopće dogurati do ovdje i da bi uspjela pobijediti. Sad ću se prvo odmoriti i naspavati. I ne raditi kolače do Božića. Sljedećeg” — kazala je Sanja.

– “Na kraju su odlučiler nijanse. I jedna i druga su se angažirale, dobro su radile, ali su se i jedna i druga izgubile u jednom trenu. Na posljetku su presudile nijanse” — komentirala je odluku žirija Petra Jelenić. “Možda su na našu odluku imale utjecaja i prijašnje zasluge u dosadašnjim emisijama, a njezin je posljednji desert bio ipak za nijansu bolji” — složio se Zdravko Perić.

Djevojke su u finalu pripremale tri slastice, pop cake, terinu i a la carte, a u njihovu je ocjenjivanju i kušanju Petri i Zdravku ponovno pomogla Žakline Troskot iz zagrebačkih slastičarnica Amelie. Ivana je poraz prihvatila sa suzama. No ne onim od tuge, nego radosnicama. “Sretna sam što sam došla doovdje gdje sam došla, I što sam bila u dvoboju s osobom koja savršeno radi kolače od samog početka”, kazala je plačući.

U slastičarsku avanturu je krenulo dvanaestero kandidata, a njih četvero je stiglo do finala. Kuglof je elimininirao Viktoriju Pavlić, “nimalo božićna” božićna slastica je presudila Violeti Terček, a tehnički nedostaci i Ivani Tataj. Sanja je u svim emisijama pokazala konstantnu kvalitetu što joj jej naposljetku i donijelo bogatu novčanu nagradu, laskavu titulu najbolje slastičarke amaterke i pobjednice showa “Tri, dva, jedan – peci!”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.