TLZP specijal: 24 najbolje transformacije

Prošlu nedjelju završio je popularni show i iznjedrio Maria Peterkovića kao pobjednika prve sezone. Vidjeli smo nevjerojatne transformacije, od promjene boje kose, kože i glasa pa sve do transformacije u suprotan spol.

Mario Petreković

Prema podacima AGB Nielsena u prosjeku je show pratilo više od milijun gledatelja, odnosno 52 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima. Peta emisija showa “Tvoje lice zvuči poznato” ostvarila je rekordne rezultate i u užoj skupini gledatelja od 18 do 54 godine, s udjelom gledanosti od čak 63 posto. Takvim je izvanrednim rezultatima gledanosti “Tvoje lice zvuči poznato” uvjerljivo najgledanija emisija u RH od početka 2014. godine do danas, izuzev sportskih sadržaja. Osim toga, peta emisija postigla je rekordnu gledanost kojom se etablirala kao najgledanija zabavna emisija od 2007. godine do danas.

Definitivno će 2014. godina ostati zapamćena po sjajnim transformacijama dvanaestero kandidata, a neke od najboljih i najupečatljivijih izvedbi, gledatelji će imati priliku pogledati u specijalnoj 13. emisiji. Specijalna emisija obećava zabavu uz najbolje transformacije kralja imitacije, Maria Petrekovića kao i prisjećanja na njegove plesne koreografije u ulozi Beyonce, kralja funka Dina Dvornika, Lionela Richiea, pobjedničkog Bruna Marasa te izvedbe u liku Alke Vuice i Tine Turner nakon koje je izjavio da mu se toliko uvukla pod kožu da ju se je najteže bilo ‘riješiti’. Vidjet ćemo nastup Baby Dooksa kao Marine Perazić s pjesmom „Program tvog kompjutera’, Esme Redžepove te kao Halida Bešlića koji mu se pridružio na pozornici. Kao Vandin najbolji nastup izdvojen je onaj Steviea Wondera, nakon kojega je izjavila da je imala najbolju masku na svijetu te rasplesane Kaome s plesnim hitom Lambada.

Vanda Winter

Kako je sam rekao, Giuliano krizu srednjih godina nije ispoljavao kroz automobile, nego je došao u show izludrati se kroz transformacije pa ćemo vidjeti njegove sjajne uloge kao Freddie Mercury, Amy Winehouse, Tarkana te Lou Bega. Nakon što je u prvoj emisiji oduševila i gledatelje i žiri kao Jole, Mineine sjajne izvedbe su se nastavile. Top tri zauzele se zauzele su tranformacije u Jolu, MC Hammera koji je bio prva transformacija u Afroamerikanca u showu te Ruslanu. “Vidjela sam se u ulogama za koje nikad nisam ni pomišljala da bi ih mogla izvesti”, izjavila je Minea. “Ne mogu reći koje su moje najbolje transformacije, ali mogu reći koje se me najviše zabavljale”, poručila je Jasna Palić Picukarić, a gledatelji će ju imati priliku vidjeti kao Pharrella Williamsa s pjesmom “Happy”, koja je cijeli studio podignula na noge te kao Tajči s izvedbom pjesme „Hajde da ludujemo“ za koju kaže da ju je vratila u mladost.

Andreu Andrassy vidjet ćemo kao Shakiru s pjesmom “Waka Waka” te eurovizijskom izvedbom Severinine “Moje štikle”, a dvije transformacije Ronalda Brausa koje ćemo imati priliku vidjeti u specijalnoj emisiji su u Zvonka Bogdana te dvostruka transformacija u kojoj Ronald utjelovljuje Ivu Robića i Zdenku Vučković.

Ne propustite još jednom se prisjetiti najsjajnijih trenutaka prve sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato” u nedjelju od 20 sati!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.