Čiji su muffini oduševili Djeda Božićnjaka?

Mali slastičari pokazali su zavidno umijeće spravljanja slastica, a dječja mašta i razigranost i večeras će vladati najšarenijom televizijskom kuhinjom u kulinarskom specijalu “Tri, dva, jedan – djeca peku!”.

Djeca peku

Zvijezde posebnog izdanja kulinarsko-natjecateljskog showa „Tri, dva jedan – djeca peku!“ su mališani Osnovne škole „Ljubo Babić“ iz Cvetkovića, pokraj Jastrebarskog. Uhvatit će se u koštac s brašnom, jajima i ostalim sastojcima potrebnim za najmirišljavije i najfinije blagdanske kolače i pokazati koliko su vješti u pripremi božićnih keksa, čupavaca, voćnih košarica i muffina. Večeras će čupavce praviti Karmen, Petar, Ema, Marko, Tereza, Marina, Petra, Lana, Luka i Lorena, a za voćne košarice biti će zaduženi Emma, Ela, Benjamin, Mihaela, Elizabeta, Tin, Magdalena, Franka, Emanuel i Lea. Posebnu pažnju posvetit će dekoracijama svojih slastica, a da u tome budu što boji će im pomoći Petra Jelenić i Zdravko Perić.

Maleni slastičari u borbi s čokoladom

Nakon što su u jučerašnjoj emisiji pokazali kako se rade čupavci i voćne košarice, danas će na red doći božićni keksi i muffini. Priprema slastica će se i ovoga puta odvijati pod budnim okom Petre Jelenić i Zdravka Perića, ali i Djeda Božićnjaka koji je već krenuo u darivanje onih koji su cijelu godinu bili dobri i poslušni. A za one koji su još k tome pravili fine kolače ima posebne darove.

Jesu li maštovitiji, spretniji i uspješniji u kuhinji od svojih odraslih prethodnika? Doznajte večeras! „Tri, dva, jedan – djeca peku!“ gledajte u 20 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.