Gospodin Sloane: gorko-slatka komedija

Iz radionice scenarista i redatelja Roberta B. Weidea, dobitnika nagrade Emmy, stiže nam gorko-slatka romantična komedija o uštogljenom čovjeku, gospodinu Sloaneu, koji prolazi kroz životnu krizu.

Gospodin Sloane

U središtu duhovite romantične serije “Gospodin Sloane”, čija se radnja odvija u prosincu 1969. godine, je nesretni i pomalo nesnalažljivi Jeremy Sloane kojeg glumi Nick Frost, a koji upravo prolazi kroz životnu krizu i doslovno je na izmaku snaga. Prvi šok uslijedio je kad je Jeremy dobio otkaz s mjesta računovođe, no nevolja nikada ne stiže sama. Ubrzo ga ostavlja supruga Janet “kako bi ponovno pronašla sebe”, nakon čega Jeremy potpuno klone i počne očajavati nad svojom sudbinom.

Zatim pokuša samoubojstvo, no kako je krupnije građe, strop popusti pod njegovom težinom kad se napokon odluči objesiti te njegov pokušaj neslavno završi. Osviješten i s novom nadom, Jeremy se odluči pribrati i nastaviti sa životom. Naoruža se programom za samopomoć koji sluša u autu, nalazi posao kao učitelj na zamjeni i slučajno sreće slobodoumnu i lijepu Amerikanku Robin u obližnjoj trgovini. Pritom se nastavlja družiti i slušati ne baš pretjerano uspješne savjete svojih najboljih prijatelja Rossa, zavodnika Reggieja i Beansa koji još uvijek živi sa svojom mamom.

Naoruža se programom za samopomoć koji sluša u autu, nalazi posao kao učitelj na zamjeni i slučajno sreće slobodoumnu i lijepu Amerikanku Robin u obližnjoj trgovini željeznom robom. Hoće li g. Sloaneu napokon krenuti u životu?

Hoće li Jeremyju napokon krenuti u životu, pogledajte u prvoj epizodi humoristične serije “Gospodin Sloane” 5. siječnja na Drugom programu HTV-a u 23 sata i 40 minuta.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.