Uđite u 2015. s novim serijama na Pickboxu

S Novom godinom na Pickbox stiže kompletna serija “Legenda o tragaču”, neizostavna za sve ljubitelje žanra fantasy, te nove epizode povijesne drame “Doktori za seks” i uzbudljivog trilera “Crna lista”.

Legenda o tragaču (Legend of the Seeker)

Mladi i zgodni Richard Cypher odrastao u mirnom, idiličnom mjestašcu, bezbrižno je živio u kućici u šumi s ocem i starijim bratom sve dok jednog dana nije pomogao djevojci koju su progonili vojnici. Ta je djevojka sa sobom donijela veliku tajnu koja će mu zauvijek promijeniti život. Ona je Ispovjednica, pripadnica drevnog reda žena koje su se zaklele otkriti istinu i štititi Tragača. Od nje Richard doznaje da je dijete proročanstva, prvi pravi Tragač koji se na svijetu pojavio u 1000 godina.

Prije 23 godine veliki prorok na samrti je spomenuo Tragača, dijete čija je sudbina naći i ubiti najveće zlo svijeta, Darkena Rahla. Tragačev je zadatak boriti se protiv zla, a njegovo su najjače oružje Mač istine i Knjiga sabranih sjena.

Proročanstvo kaže da će Tragač u svojoj misiji da pobijedi Rahla koristiti Knjigu sabranih sjena, a istinitost riječi iz Knjige može provjeriti samo Ispovjednica. Mač istine u tuđim je rukama samo obično željezo, no u Tragačevim rukama daje moć za borbu protiv zla.

Nevolja nastane kad Rahlova vojska probije posljednju obranu Granice i ukrade Knjigu sabranih sjena u kojoj su zapisane tajne moći. Ako se Knjige dočepa sam Darken Rahl, iskoristit će je da kontrolira cijeli svijet i svi će postati njegovi robovi.

Tragač mora krenuti u bitku protiv tiranina Darkena Rahla, koji je odlučio osloboditi veliko zlo. Richard će se susresti s neviđenim nasiljem, ali morat će zaviriti i duboko u sebe, jer Mač nije jedino u što se smije pouzdati…

Doktori za seks (Masters of Sex)

1. siječnja u rubriku HOTBOX premijere vraća se kompletna prva sezona o pionirima seksualne revolucije, a za manje od dva tjedna, točnije 13. siječnja, bit će dostupna i kompletna druga sezona.

Doktori za seks

Doktori za seks zavodljiva je i elegantna priča koja je osvojila gledatelje i kritiku te zaslužila nominaciju za nagradu Zlatni globus kao najbolja dramska serija 2013. godine, a Lizzy Caplan za ulogu Virginije Johnson bila je među nominiranima za najbolju glumicu u dramskoj seriji. Priča smještena u kasne pedesete i šezdesete koja se bavi počecima istraživanja ljudske seksualnosti, ali i odnosom Dr. Mastersa i njegove pomoćnice Virginije Johnson, po izboru televizijskih kritičara proglašena je najuzbudljivijom novom serijom.

Dramska serija inspirirana životima doktora koji su proveli prva prava znanstvena istraživanja o ljudskoj seksualnosti i čiji se rezultati koriste i danas. Ima i seksa.

Crna lista (The Blacklist)

Od 1. siječnja pogledajte zašto je James Spader nominiran za nagradnu Zlatni globus (za glavnu mušku ulogu). Kompletna prva sezona i sve dosad prikazane epizode druge sezone nalaze se u rubrici HOTBOX, a nove epizode, samo 24 sata nakon emitiranja u Americi, bit će dostupne od 2. veljače.

Crna lista 2

Bivši vladin agent i kriminalni genij Raymond Red Reddington (James Spader) godinama se nalazio na listi najtraženijih kriminalaca, dok se nije odlučio predati FBI-u i ponuditi im svoju pomoć u lovu na terorista, ali samo uz suradnju s Elizabeth “Liz” Keen (Megan Boone) koja je tek nedavno dovršila svoju obuku.

Karizmatični James Spader utjelovio je genijalnog kriminalca koji je odbacio karijeru admirala koja mu se smiješila u američkim marincima da bi stvorio vlastitu mrežu špijuna, lopova, krijumčara, dilera, krivotvoritelja, trgovaca oružjem, ubojica… Sa svojim kontaktima ne samo da je trgovao vojnim, državnim i industrijskim tajnama nego je u stanju pokrenuti rat!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.